NOVA GENERACIJA UREĐAJA ZA DECENTRALIZIRANU VENTILACIJU

NOVA GENERACIJA UREĐAJA ZA DECENTRALIZIRANU VENTILACIJU

HOVAL d.o.o.

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do 31.03.2019. ili do isteka zaliha

Istarske vile s bazenom – moderna gradnja budućnosti

Slika 1: Istarske vile s bazenom – moderna gradnja budućnosti

Iz godine u godinu u Hrvatsku dolazi sve više turista. Tako je, primjerice, hrvatski turizam 2017. godine ostvario oko 100 milijuna noćenja, uz 13% više turista nego godinu ranije, a turistička sezona 2018. godine bilježi još veći porast.

Pozitivni trendovi vjerojatno će se nastaviti i ove godine. Naravno, veće brojke traže povećanje kvalitete i kvantitete smještajnih jedinica. Moderan turist više ne traži samo more, sunce i malu jeftinu sobu za spavanje. Gosti danas traže luksuzan i kvalitetan smještaj s popratnim sadržajima, obavezno s bazenom i sličnim ponudama. Žele pobjeći od svakodnevnog stresa, uživati u kvaliteti smještaja, isprobati ili vidjeti nešto novo.

Gradnja jedinica za odmor i povremeno stanovanje u posljednje je tri godine doživjelo pravi „boom“. Do izražaja je najviše došla niskoenergetska montažna gradnja koja svojim karakteristikama zadovoljava današnje potrebe: brzina gradnje kojom se dobiva sezona više, energetska učinkovitost koja smanjuje troškove eksploatiranja jedinice, kvalitetna gradnja s rezultatom smanjenih troškova održavanja, te moderno dizajnirani objekti koji zadovoljavaju kategorizacije smještaja.

Proizvođač niskoenergetskih montažnih objekata DOMUSplus u toku je s trendovima i u prethodnoj je godini završio nekoliko opsežnih projekata u primorskoj i jadranskoj Hrvatskoj. U Novigradu su izgrađene dvije blizanke od 80 kvadrata, kapaciteta 4+2 svaka svaka, s velikom terasom i bazenom. Ove vile idealne su za manje obitelji koje žele mir, opuštanje i blizinu atraktivnih lokacija.

Slika 2: Istarske vile s bazenom – moderna gradnja budućnosti
Spoj tradicionalne istarske arhitekture i moderne niskoenergetske montažne gradnje u punom sjaju.

Slika 3: Istarske vile s bazenom – moderna gradnja budućnosti
Izgled finalnog proizvoda spremnog za iznajmljivanje. Od vizije investitora do ispunjenja sna u tek nešto više od pola godine.

S druge strane Istre, pored Labina, izgrađeno je elitno naselje od 21 vile za odmor. Svaka ima 150 kvadrata (krevet 8+2), a namijenjene su većim obiteljima ili društvima. Naravno, imaju i bazene za opuštanje ili rekreaciju, koji su jednostavno neizostavni.

Slika 4: Istarske vile s bazenom – moderna gradnja budućnosti
U Labinu se gradilo elitno naselje vila za odmor u kojem će uživati domaći i strani gosti, a kapaciteti su već praktički popunjeni i prije dovršetka objekta.

Slika 5: Istarske vile s bazenom – moderna gradnja budućnosti
Završna ušminkavanja objekta pred sezonu

DOMUSplus nije aktivan samo u Istri, već je 2018. gradio i po središnjoj i južnoj Dalmaciji, u području Zadra, Šibenika, Splita, pa sve do Cavtata.

Slika 6: Istarske vile s bazenom – moderna gradnja budućnosti
Objekt je spreman za prve goste, Podstrana

DOMUSplus je pokazao kako u vrlo kratkom vremenskom razdoblju može napraviti kvalitetan objekt, spreman za iznajmljivanje u rekordnom roku. U konkretnom slučaju, s temeljima se krenulo u siječnju, s montažom kuće u ožujku, a bila je u potpunosti opremljena i spremna za prve goste već početkom lipnja. Sama montaža obje kuće trajala je nepunih 10-ak dana. Preostalo vrijeme investitor je iskoristio za uređenje okoliša, izradu betonskih radova za bazene i sličnog.

DOMUSplus je spreman za još jednu plodonosnu turističku sezonu! Uvjerite se u mogućnosti moderne gradnje budućnosti!

Na kraju, također su popularne i individualne vile, bilo za najam ili za odmor, koje odišu luksuzom i kvalitetom izrade.

Slika 7: Istarske vile s bazenom – moderna gradnja budućnosti

Ovako građeni objekti imaju još i veću vrijednost na tržištu, te su idealan spoj investicije i zaloga za budućnost. Arhitektonski, s 4 sobe i isto toliko kupaonica, te velikim dnevnim boravkom i velikim prostorom za zajedničko druženje pored bazena, mogu lako ugostiti i vise obitelji za zajednički odmor i druženje.

Slika 8: Istarske vile s bazenom – moderna gradnja budućnosti Slika 9: Istarske vile s bazenom – moderna gradnja budućnosti
Slika 10: Istarske vile s bazenom – moderna gradnja budućnosti

Uz kreativnost, individualan pristup i kakvoćom kao imperativom DOMUSplus doprinosi kvaliteti svakog objekta i stvara sliku poželjnog partnera za rješavanje stambenog pitanja.

DOMUSPLUS d.o.o.

Tel: 01/ 23 65 549

Fax: 01/ 41 00 342

Pogledajte detaljne kontakte

www.domusplus.hr

LOKACIJE I DOSTUPNOST

Pogledajte lokacije na karti

Dostupnost na području cijele Hrvatske.

Vezani članci

Vezane rubrike

  1. Članci i savjeti

Vezane teme

  1. Niskoenergetska gradnja

Vezane aplikacije