KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Drvo se vratilo u arhitekturu!

Slika 1: Drvo se vratilo u arhitekturu!

Drvo…

Drvo se na velika vrata vratilo u arhitekturu. Konstrukcijski i protupotresno visokovrijedno, te ekološki poželjno, uz neograničen niz mogućnosti obrade i dizajna, drvo se sve više koristi u arhitekturi i gradnji. Ako tome pridodamo i njegove izolacijski visokovrijedne odlike, lako je zaključiti da je drvo idealan materijal za izgradnju zdravih, prirodnih, „oku ugodnih“ prostora, nadasve okrenutih očuvanju okoliša i uštedi energije.

Budući da je svijest o zdravom, ekološki svjesnom i energetski učinkovitom načinu gradnje sve prisutnija, odabir materijala i načina gradnje više se ne odnosi samo na obiteljske kuće i stambene zgrade, već i na javne objekte, posebno vrtiće i škole, te se drvo u kombinaciji s izuzetno visokovrijednim izolacijskim materijalima koristi u gradnji niskoenergetskih i pasivnih kuća.

Prema riječima stručnjaka, niskoenergetskom i pasivnom gradnjom, uz zanemariva dodatna ulaganja, postižu se velike uštede energije, s obzirom na to da 70% sveukupne potrošnje energije otpada na zagrijavanje prostora.

Slika 2: Drvo se vratilo u arhitekturu!

Osim same potrošnje energije, uz što je usko vezan i ekonomski aspekt – ušteda novca, ovakav način gradnje karakterizira cijeli niz prednosti u odnosu na klasičnu gradnju ciglom i betonom.

Moderna gradnja budućnosti karakteristika je tvrtke DOMUSplus koja se bavi projektiranjem, izradom i montažom niskoenergetskih montažnih kuća.

Kuća, dom, domus…

Domus je latinska riječ sa značenjem: dom, kuća, domovina. Domus plus. Plus kao nešto više, nešto dodatno, nešto povrh. Nešto više od same kuće. Nešto više od samog doma.

Što to čini DOMUSplus nečim više od još jedne tvrtke s višegodišnjim iskustvom u projektiranju, izradi kuća? Odgovor na to je jednostavan – više stotina zadovoljnih obitelji koje su kratko vrijeme građenja, zdrave, ekološke i prirodne materijale, te niske režije, prepoznale upravo kao pogodnosti koje ovakav model gradnje nudi.

Tvrtka DOMUSplus iz godine u godinu sve više učvršćuje svoj položaj vodeće tvrtke na području projektiranja i izgradnje niskoenergetskih montažnih kuća, te je uspješno ugovorila i isporučila više od 300 niskoenergetskih kuća samo na domaćem tržištu. Također, uspješno je odrađen niz projekata za investitore u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Švedskoj.

Slika 3: Drvo se vratilo u arhitekturu!

Ove brojke govore o činjenici da su uspješna proizvodnja, kvalitetan proizvod i moderna tehnologija prepoznati od strane zadovoljnih investitora. Tvrtka trenutno isporučuje i montira 60-tak niskoenergetskih kuća godišnje u Republici Hrvatskoj, sa stalnom tendencijom rasta. Drugim riječima, samo u Hrvatskoj, svaki tjedan jedna obitelj preuzme ključeve od svoje nove niskoenergetske DOMUSplus kuće.

Od početka svoje prisutnosti na tržištu, diljem regije i šire, tvrtka aktivno radi na provođenju svoje misije, te nastoji promovirati kulturu življenja u ekološki i energetski prihvatljivijim montažnim kućama. Jednako tako, cilj je svijest o prednostima građenja i življenja u montažnim niskoenergetskim objektima podići na europski nivo. Moderni trendovi, te materijali i tehnologije koje omogućava ostvarenje i najzahtjevnijih arhitektonsko-građevinarskih dostignuća danas su imperativ, te je tvrtka ponosna što svakom svojem investitoru može ponuditi najbolju kvalitetu i slobodan izbor izgleda buduće kuće, a istovremeno aktivno štititi okoliš i poticati očuvanje energije.

Što još? Svakako individualni, jedinstveni pristup našeg profesionalnog, visokoobrazovanog i iskusnog tima… Stručnjaka koji će se za potrebe investitora, pobrinuti kao da su njihove vlastite, koji razumiju i dijele viziju naših krajnjih korisnika, stavljajući pred sebe Vaše želje i mogućnosti kao izazov, ali kao i temelj za daljnju inventivnu nadogradnju.

Da uvijek budete „u plusu“!

DOMUSPLUS d.o.o.

Tel: 01/ 23 65 549

Fax: 01/ 41 00 342

Pogledajte detaljne kontakte

www.domusplus.hr

LOKACIJE I DOSTUPNOST

Pogledajte lokacije na karti

Dostupnost na području cijele Hrvatske.

Vezani članci

Vezane rubrike

  1. Članci i savjeti

Vezane teme

  1. Niskoenergetska gradnja

Vezane aplikacije