KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Stručni dio +Tehničke specifikacije materijala +

TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

Slika 1: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

MI IMAMO TECElogo, A VI ODGOVARAJUĆI ALAT: VAŠE RUKE.

S TECElogo, našim instalacijskim sustavom za profesionalce, nije Vam više potreban alat za prešanje. Za instalaciju su Vam potrebne samo vlastite ruke.

Siguran spoj s TECElogo sustavom, jednostavno, lagano i precizno.
S TECElogo sustavom, na raspolaganju Vam je sve potrebno za instalaciju pitke vode i grijanja; u svim uobičajenim kao i velikim dimenzijama od 16-63 mm.

TECElogo – inteligentan sustav profesionalne tehnologije, brza montaža i dugotrajna sigurnost.

Slika 2: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

TECElogo SUSTAV UTIČNOG SPOJA

Uvjerite se u prednosti:

 • Brza montaža – Tamo gdje više ne moramo prešati nego samo utaknuti, štedimo vrijeme. I to mnogo vremena. Prema jednoj studiji Visoke stručne škole u Munsteru anketirani su instalateri postigli vremensku prednost do 30% u odnosu na ranije korištene sustave.
 • Lagan kofer za alat – Ovaj praktičan, lagan kofer sadrži sve potrebno za rezanje, kalibriranje i spajanje. Nema teških alata za prešanje, koji su skupi u održavanju i nabavi pa je i tu ostvarena znatna ušteda.

TECElogo – ASORTIMAN

Profesionalci ne žele samo tehniku na koju se mogu osloniti, nego i asortiman kojim mogu bez problema riješiti sve instalacijske radove.

TECElogo nudi pored uobičajenih izvedbi fitinga i praktičnu, predmontiranu izvedbu, npr. za ugradnju umivaonika ili za pripojenje radijatora. TECElogo asortiman ima sve što je instalateru potrebno za sanitarne te instalacije za grijanje.

Slika 3: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

TECElogo – i za uzlazne vodove

S TECElogo dimenzijama 32, 40 i 50 mm moguća je i izvedba uzlaznih vodova. Postupak je vrlo jednostavan, kao i kod standardnih dimenzija od 16 do 25 mm.

Slika 4: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...) Slika 5: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...) Slika 6: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

Brza ugradnja s TECElogo sustavom – bez alata za prešanje

Rad iznad glave? Nije problem!
Što je teže: alat za prešanje ili Vaše ruke? Jasna stvar: lakše je onome komu su za instalaciju potrebne samo vlastite ruke. Osobito kod radova koje se izvode iznad visine glave.

Manjak mjesta nije nikakav probem
I tamo gdje je malo mjesta, rad sa sustavom TECElogo je udoban. Bez napora ćete i bez alata za prešanje doći do teško dostupnih mjesta.

Slika 7: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

Rastavljivi spojevi
Moguće samo s TECElogo sustavom: neispravno sastavljen spoj moguće je uz pomoć posebnog alata ponovno rastaviti. Cijev i spojnica pri tom ostaju neoštećeni i moguće ih je ponovno koristiti.

TECElogo – Fiting

TECElogo fiting sadrži otvor za kontrolu dubine uticanja. Moguće ga je pomoću posebnog ključa demontirati i ponovno upotrebljavati.

Svaki fiting isporučuje se sa završnom kapicom. Time je spriječeno ulaženje prašine i prljavštine u cijev te služi kao dodatna higijenska zaštita.

Slika 8: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...) Slika 9: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

Fiting se sastoji od svega nekoliko sastavnih elemenata:

1. Osnovno tijelo – materijal prema odabiru od:
a) visoko učinkovitog PPSU
b) DR mesinga
c) univerzalno primjenjive bronce

2. Navojna čahura – od poliamida s pojačanim vlaknima
3. Stezni prsten od PPSU – drži cijev sigurno na osnovnom
tijelu
4. O-prsten – omogućava dugotrajno nepropusan spoj*

Slika 10: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...) Slika 11: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

TECElogo – CIJEV

TECElogo spojna cijev izrađuje se od najmodernijih sirovina i u strojevima visoke tehnologije. Objedinjuje najbolja svojstva metalnih i plastičnih cijevi. Zahvaljujući stabilnom unutarnjem i vanjskom, tupo zavarenom aluminijskom sloju, TECElogo ima izvanredna svojstva savijanja i postavljanja!

 • idealno za upotrebu kod instalacija pitke vode i grijanja
 • dužinsko istezanje kao i kod metalnih cijevi
 • s tupo zavarenim aluminijskim plaštom
 • apsolutno difuzijski nepropusno

TECElogo-FITINZI: ZA SVAKU PRIMJENU OPTIMALNA SIROVINA

bronca – spremna za budućnost… Slika 12: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

Svestrani fiting s optimiziranom protočnosti, stabilan je u formi i otporan na eroziju i koroziju. Normirana sirovina odgovara priznatim pravilima tehnike. TECElogo navojni fiting jednako je prikladan za instalaciju pitke vode prema DIN 1988/DIN EN 806 kao i za instalaciju grijanja.

Mesing – klasik u sanitarnim instalacijama

Slika 13: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...) Specijalni fiting za grijanje, komprimirani zrak i plinsku instalaciju sukladno DVGW TRGI 2008 Mesing je klasik u sanitarnim instalacijama. Fitinzi od mesinga, izrađeni su od posebnog mesinga otpornog na gubitak cinka, preporučenog od strane DVGW-a.

Odgovaraju zahtjevima DVGW-radnog lista W 534 “Cijevne spojnice i cijevni spojevi” kao i odredbama za pitku vodu. Također ispunjavaju zahtjeve TRGI za plinsku instalaciju i time su označene s oznakom W/G 100. Pored instalacije pitke vode i plina, fitinzi od mesinga primjenjivi su i za instalaciju grijanja te komprimiranog zraka

PPSU – za sve primjene Slika 14: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

Fiting od visoko učinkovite sirovine PPSU otporan je na koroziju i udarce.
Jednako je prikladan za instalaciju pitke vode prema DIN 1988 / DIN EN 806
kao i za instalaciju grijanja.

TECElogo-spojna cijev

TECElogo-spojne cijevi za pitku vodu i grijanje

TECElogo spojne cijevi objedinjuju optimalna svojstva metalnih i plastičnih cijevi. TECElogo spojne cijevi vrlo se lako savijaju, a pritom ostaju dosljedne svojoj formi. Svoja izvanredna svojstva u obradi zahvaljuje specijalnoj strukturi s jednom unutarnjom cijevi od PE-Xc ili PE-RT, koja je obložena 100% difuzijski nepropusnom aluminijskom cijevi.

TECElogo PE-Xc spojna cijev

Razredi primjene prema DIN EN ISO 21003-1: razred 2, pitka voda: radna temperatura 70 °C, maksimalna temperatura do 80 °C, trajni tlak pogona od 10 bara, kratkotrajna temperatura u slučaju kvara od 95 °C na maksimalno 100 sati. razred 5, grijanje: radna temperatura 80 °C, maksimalna temperatura do 90 °C, trajni tlak pogona od 10 bara, kratkotrajna temperatura u slučaju kvara od 100 °C na maksimalno 150 sati.

Spojna cijev PE-Xc Slika 15: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

Aluminijska spojna cijev za instalacije pitke vode i grijanja, bijeli vanjski pokrovni sloj

Grupa proizvoda 820

Slika 16: TECElogo cijevi i spojnice za instalaciju pitke vode i grijanja - tehničke informacije (spojne cijevi, fitinzi, alati i pribor...)

Ostale modele TECElogo spojnih cijevi i fitinga pogledajte u priloženom dokumentu (PDF, 2.63 MB)

Izvor: TECE d.o.o.

TECE d.o.o.

Tel: 01/ 30 79 000
01/ 56 34 903

Fax: 01/ 30 79 048

Pogledajte detaljne kontakte

www.tece.hr

Sva prodajna mjesta

LOKACIJE I DOSTUPNOST

Pogledajte lokacije na karti

Popis svih prodajnih mjesta

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.

Vezane vrste materijala

 1. Cijevi i cijevni sustavi
 2. Grijanje
 3. Opskrba vodom i odvodnja, vodoinstalacije

Ostale vrste materijala

 1. Aditivi
 2. Beton
 3. Betonski proizvodi
 4. Brtvila
 5. Čelične konstrukcije
 6. Dimnjaci
 7. Dizala i platforme
 8. Drvena građa
 9. Drvobetonski proizvodi
 10. Fasade
 11. Fuge
 12. Geosintetici
 13. Gips ploče i pribor, suha gradnja
 14. Građevna limarija
 15. Hale
 16. Hidroizolacija
 17. Hlađenje
 18. Hortikultura
 19. Impregnacije
 20. Kamen i kameni materijali
 21. Kontejneri
 22. Krovovi i krovni pokrovi
 23. Kupaonske instalacije
 24. Ljepila
 25. Montažne kuće
 26. Mortovi, špricevi i mase
 27. Obrada zraka
 28. Ogradni sustavi
 29. Oplate
 30. Plinske instalacije i plinovodi
 31. Podovi
 32. Premazi
 33. Pročišćivači otpadnih voda
 34. Protupožarna izolacija
 35. Rasvjeta
 36. Solarni sustavi
 37. Specijalni betoni
 38. Staklena opeka
 39. Stropovi
 40. Stupovi
 41. Toplinska izolacija
 42. Travne rešetke
 43. Ventilacija
 44. Zaštita izolacije
 45. Zaštita od insekata i prašine
 46. Zaštita od sunca i pogleda
 47. Žbuke
 48. Zvučna izolacija