KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

O autoru: Danica Maričić

Danica Maričić, BA Econ, a.d’i.

Novinarka i savjetnica za marketing & odnose s javnošću

Profesionalno iskustvo stekla sam na području dizajna interijera, novinarstva, marketinga & odnosa s javnošću. Kreiram promotivne aktivnosti klijenata, kao i njihovu komunikaciju s ciljnim javnostima (kreativno pisanje (priopćenja, članci, intervjui), osmišljavanje brošura, kataloga, časopisa, oglasa, internetskih stranica i portala; planiranje i organizacija evenata…). Na taj način se izravno utječe na jačanje pozicije na tržištu i povećanje prepoznatljivosti tvrtke / robne marke.

Također, vodim poslovne seminare na temu "Izgradnja imidža tvrtke putem dizajna poslovnih i komercijalnih prostora".

Tijekom višegodišnjeg rada u novinarstvu, kreiram članke i priloge za tiskane i internetske medije, ali i televiziju, te sam zahvaljujući tome upoznata s radom širokog spektra medija. Specijalizirala sam se za "lifestyle" teme poput dizajna, arhitekture, mode, putovanja, te poslovne teme s područja marketinga i odnosa s javnošću.

Diplomirala sam ekonomiju, smjer turistički menadžment na Zagrebačkoj školi za menadžment, dizajn interijera na talijanskom Istituti Callegari, a diplomant sam i Londonske škole za odnose s javnošću. Kontinuirano se educiram na brojnim stručnim seminarima i tečajevima. Aktivno poznajem engleski, njemački, talijanski i španjolski jezik. Nakon Hvara i Londona, već nekoliko godina živim i radim u Zagrebu.

Kontakt