GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

Akcija do 15.12.2019.

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Novogradnja +

Višestambeni objekt "B", Zagreb, Ulica Križnog puta

  • Slika 1.
  • Slika 2.
  • Slika 3.
  • Slika 4.
  • Slika 5.
  • Slika 6.

Osnovne informacije

LOKACIJA

Zagreb, Ulica Križnog puta

INVESTITOR / PRODAJA

NIVOGRADNJA d.o.o.

IZVOĐAČ

NIVOGRADNJA d.o.o.

CIJENA KVADRATA

Na upit

ROKOVI IZGRADNJE

Završetak izgradnje: 30.03.2020.

KONTAKT TELEFONI

01/ 46 66 765, 01/ 46 66 335, 01/ 46 66 338

PONUDA STANOVA

Višestambeni objekt B

Kompletna ponuda stanova

Detaljne informacije

Opis lokacije

Na postojećoj građevnoj čestici k.č.br. 4917/10 k.o. Dubrava u zagrebačkom naselju Gornja Dubrava, Nivogradnja d.o.o. iz Zagreba, Medvedgradska ulica 19, izvodi višestambenu građevinu radne oznake “B”.

Područje obuhvata odnosi se na zemljište omeđeno:
– na sjeveru Ulicom Križnog puta, koja je i pristupna prometnica građevine.
– na istoku izgrađenom višestambeno-poslovnom građevinom „A“, Ulica Križnog puta 92-94
– na zapadu zemljištem na kojem se planira izgradnja građevine „C“
– na jugu s česticom društvene predškolske namjene i budućom internom prometnicom

Tramvaj se nalazi u neposrednoj blizini. Svi važniji popratni sadržaji, kao što su zdravstvene ustanove, predškolske i školske ustanove, trgovine, ljekarne, dječja igrališta i parkovi nalaze se na udaljenosti od 100 do 900 m.

Opis objekta i oprema stanova

Objekt će biti višestambena građevina s 84 stana, pravilnog pravokutnog tlocrtnog oblika. Okomita postava u odnosu na os sjever jug i postojeću izgrađenost omogućit će kvalitetne vizure i osunčanje stanova. Katnost objekta bit će podrum, prizemlje i šest katova.

Pristup građevini omogućit će se sjeverno od građevine s Ulice Križnog puta.

Glavni ulaz u građevinu nalazit će se na zapadnoj strani građevine. Do njega će biti osiguran pločnik i pješački prijelaz. Kolni ulaz na parcelu kontrolirat će se rampom na daljinsko upravljanje. Kolnik će se nalaziti na zapadnoj strani građevine. Uz građevinu će biti smještena vanjska parkirališna mjesta.

U podrumskoj etaži nalazit će se zatvorena parkirališna mjesta. Pristup u podrumsku etažu osigurat će se po grijanoj kolnoj rampi, a ulaz kontroliran rolo vratima na daljinsko upravljanje. Podrumska etaža će biti prirodno ventilirana.

Sva parkirališna mjesta bit će obilježena bijelim linijama na podu te pločicom s oznakom parkirališnog mjesta.

Podrumska etaža će s ostalim etažama biti povezana stubištem i osobnim dizalom.
Prizemna etaža i katovi bit će stambene namijene.

Vertikalna komunikacija omogućit će se osobnim dizalom te dvokrakim stubištem s prirodnim osvjetljenjem.

Građevina će biti priključena na javnu vodoopskrbnu mrežu, javnu kanalizaciju, elektroenergetsku mrežu, distributivno-telekomunikacijsku kanalizaciju (DTK) te gradski plinovod.

Klimatizacija stanova izvest će se inverterskim klima uređajem split-sistema s jednom unutarnjom jedinicom smještenom u dnevnom boravku i jednom vanjskom jedinicom smještenom na loggi stana.

Grijanje će biti plinsko etažno grijanje izrađeno kao dvocijevni sustav. Kao izvor topline za grijanje i pripremu tople vode (razvod tople vode do kupaonica i kuhinje) koristit će plinski kombinirani kondenzacijski uređaj proizvođača VAILLANT. Cijevni razvod do radijatora izvest će se iz višeslojnih PE-X/AI/PE-HD cijevi u podu. Regulacija temperature stana vršit će se digitalnim sobnim termostatom smještenim u dnevnom boravku, a fina regulacija po prostorijama preko termostatskog ventila s termostatskom glavom na radijatoru. Ogrjevna tijela u sobama bit će člankasti radijatori, a u kupaonicama cijevni kupaonski radijatori „ljestve“.

Ventilacija stana osigurat će se putem fasadnih otvora (prozori i balkonska vrata) ili kao prisilna ventilacija (u centralno smještenim prostorijama bez fasadnih otvora). Prisilna ventilacija kupaonica i wc-a odvijat će se putem ugrađenih ventilatora spojenih na ventilacijski kanal te ventilacijske rešetke ugrađene na vratno krilo, a za prisilnu ventilaciju kuhinje bit će ostavljen otvor promjera ϕ 125 za spoj nape na ventilacijski kanal. Ventilacijski kanali smještaju se u izoliranim ventilacijskim oknima.

Elektroinstalacija jake i slabe struje kojom će biti opremljen svaki stan sastoji se od instalacije jake struje, elektroničke komunikacijske mreže, RTV instalacije i instalacije kućnog audio video govornog uređaja – portafona. Od glavnog komunikacijskog ormara do svakog stana bit će položen komunikacijski kabel FTP 4×2×0,6 mm, CAT 6 i optički kabel 4-nitni OS1 SM OF direktno bez prekida. U svakom stanu u ulaznom dijelu bit će smješten razvodni ormarić za jaku struju te komunikacijski ormarić kao mjesto koncentracije elektroničke komunikacijske mreže i RTV instalacije u stanu. Antenska instalacija izvest će se koaksijalnim kabelom KOKA 3000, a komunikacijska instalacija izvest će se kao strukturno kabliranje kabelima UTP CAT 6. RTV stanica omogućit će prijem zemaljskih TV programa, UKV radijskih programa te svih analognih i digitalnih satelitskih programa sa satelita ASTRA i HOT BIRD. Svaka soba u stanu bit će opremljena jednom antenskom priključnicom i jednom dvostrukom komunikacijskom priključnicom 2xRJ45. Predviđena je i slobodna instalacija za ulazak operatera kabelske televizije po izboru kupca u stan.

Plinska instalacija u stanu razvest će se od plinskog brojila do plinskog kombiniranog kondenzacijskog uređaja i do mjesta u kuhinji predviđenog za štednjak.

Sustav vodoopskrbe i odvodnje objekta izvest će se iz visokokvalitetnih i zdravstveno ispravnih sustava materijala.

Sanitarni prostori bit će opremljeni visokokvalitetnim sanitarnim elementima I klase. Sanitarnu opremu u stanu čine keramička konzolna wc školjka s pripadajućom daskom i ugradbenim vodokotlićem, keramički umivaonik s odgovarajućom izljevnom armaturom te kada od lijevanog sanitarnog akrila s odgovarajućom izljevnom armaturom, a za stanove koji imaju dvije kupaonice još i tuš kada s paravanom i odgovarajućom izljevnom armaturom.

U kupaonici je predviđen priključak za stroj za pranje rublja, a u kuhinji priključak za stroj za pranje posuđa.

Ventil za zatvaranje vode za svaki pojedini stan nalazi se u stanu i u vodomjernom ormariću na stubištu.

Kuhinjske instalacije vodoopskrbe (topla i hladna voda) i odvodnje za sudoper i perilicu suđa, instalacije plina i instalacije jake struje (prekidači, utičnice, izvod za napu, fiksni priključak za samostojeći štednjak, ili ugradbenu ploču za kuhanje i pećnicu,) bit će izvedena prema nacrtu kuhinje u katalogu stana. Otvor na ventilaciji kuhinje za potrebe priključka nape pozicioniran je na ventilacijskom oknu. Plinska cijev za priključak plinskog trošila u kuhinji izvodi se pod stropom i vertikalno spušta u kutu do visine cca 100 cm od poda (iznad radne plohe) te završava T komadom s čepom.

Mjerenje i obračun potrošnje plina, vode i struje predviđeno je za svaki stan posebno. Mjerenje potrošnje plina predviđeno je plinomjerima koji se nalaze u ulaznom prostoru stanova. Mjerenje potrošnje električne energije predviđeno je dvotarifnim brojilima smještenim u zajednički ormar u zajedničkom hodniku. Mjerenje potrošnje vode predviđeno je sekundarnim impulsnim vodomjerima smještenim u vodomjernom ormariću u zajedničkom hodniku. Očitanja svih brojila vršit će se daljinskim putem.