NOVA GENERACIJA UREĐAJA ZA DECENTRALIZIRANU VENTILACIJU

NOVA GENERACIJA UREĐAJA ZA DECENTRALIZIRANU VENTILACIJU

HOVAL d.o.o.

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do 31.03.2019. ili do isteka zaliha

Novogradnja +

Stambeno-poslovna zgrada, Zagreb, Koledinečka ulica

  • Slika 1.
  • Slika 2.
  • Slika 3.
  • Slika 4.
  • Slika 5.
  • Slika 6.

Osnovne informacije

LOKACIJA

Zagreb, Koledinečka ulica

INVESTITOR / PRODAJA

NIVOGRADNJA d.o.o.

IZVOĐAČ

NIVOGRADNJA d.o.o.

CIJENA KVADRATA

Na upit

ROKOVI IZGRADNJE

Useljenje 30.04.2019.

KONTAKT TELEFONI

01/ 46 66 765, 01/ 46 66 335, 01/ 46 66 338

PONUDA STANOVA

Stambeno poslovna zgrada

Kompletna ponuda stanova

Detaljne informacije

Opis lokacije

Na postojećoj građevnoj čestici u zagrebačkom naselju Gornja Dubrava, Nivogradnja d.o.o. iz Zagreba, Medvedgradska ulica 19, izvodi višestambeno poslovnu građevinu radne oznake “A”.
Predmetna građevina se nalazi na istočnom djelu parcele, na središnjem i zapadnom djelu parcele predviđene su dvije stambene građevine radne oznake: “B” i “C”.

Područje obuhvata odnosi se na zemljište omeđeno:
– na sjeveru Ulicom Križnog puta, koja je i pristupna prometnica građevine.
– na zapadu budućom izgradnjom stambene zgrade radne oznake „B“
– na istoku s već izgrađenom stambeno-poslovnom građevinom Dankovečka 7-9
– na jugu s česticom društvene predškolske namjene i budućom internom prometnicom

Tramvaj se nalazi u neposrednoj blizini.Svi važniji popratni sadržaji, kao što su zdravstvene ustanove, predškolske i školske ustanove, trgovine, ljekarne, dječja igrališta i parkovi nalaze se na udaljenosti od 100 do 900 m.

Opis objekta i oprema stanova

Višestambeno-poslovna građevina je pravilnog pravokutnog tlocrtnog oblika. Kosa postava u odnosu na os sjever jug i postojeću izgrađenost omogućava kvalitetne vizure i osunčanje stanova. Katnost objekta je podrum, prizemlje i šest katova. Pristup građevini omogućen je s Ulici Križnog puta.

Objekt je višestambeno-poslovna građevina sa 124 stana i jednim poslovnim prostorom.

U podrumskoj etaži nalaze se parkirna mjesta. Ulaz u podrumsku etažu osiguran je garažnim vratima na daljinsko upravljanje. Podrumska etaža je prirodno ventilirana.

Unutarnje zatvoreno parkirno mjesto označeno je bijelom linijom na podu. Podrumska etaža je s ostalim etažama povezana stubištem i osobnim dizalima.

Prizemna etaža i katovi su namijenjeni za potrebe stanovanja, dok je u prizemlju sa sjeverne ulične strane jedan poslovni prostora.

Glavni ulaz u građevinu je osiguran s pločnika koji ima pristup s Ulice Križnog puta.Kolni ulaz na česticu je sa sjeverne strane, iz Ulice Križnog puta s kontrolom ulaza rampom na daljinsko upravljanje.

Vertikalna komunikacija je omogućena pomoću dva osobna dizala, i dva dvokraka stubišta s prirodnim osvjetljenjem.

Građevina će biti priključena na vodoopskrbnu infrastrukturu, odvodnju, elektro-distributivnu mrežu, DTK mrežu i gradski plinovod.

Stanovi su klimatizirani klima uređajem s jednom unutarnjom jedinicom koja je smještena u dnevnom boravku. Vanjske klima jedinice su smještene na loggiama stanova.

Plinomjeri se nalaze u stanovima, pokraj ulaza. Instalacija mjerenog dijela plina izvodi se do kombi plinskog bojlera i mjesta u kuhinji predviđenog za štednjak. Razvod tople vode izvodi se do kupaonica i kuhinje.

Grijanje je plinsko etažno grijanje kao dvocjevni sustav. Izvor topline i pripreme tople vode je plinski kombinirani kondenzacijski uređaj VAILLANT, cijevni razvod do radijatora izvodi se iz višeslojnih PE-X/AI/PE-X cijevi u podu, regulacija temperature sobnim termostatom u dnevnom boravku. Ogrjevna tijela su člankasti radijatori a u kupaonama dekorativni kupaonski registri.

Sustav hlađenja koncipiran je kao split inverter sustav koji se sastoji od jedne vanjske i jedne unutarnje jedinice. Vanjska jedinica smještena je na logi a unutarnja jedinica u dnevnom boravku

Ventilacija je osigurana putem fasadnih otvora, a za centralno smještene prostorije (kupaonice, wc, kuhinje i sl.) bez fasadnih otvora predviđena je prisilna ventilacija putem ventialtora i ventilacijskih kanala. Ventilacijski kanali smješteni su u izoliranim ventilacijskim oknima.

Elektroinstalacija jake i slabe struje kojom je opremljen svaki stan sastoji se od instalacija jake struje, elektronička komunikacijska mreža, RTV instalacije i instalacije kućnog audio video govornog uređaja – portafona. Građevina je opremljena zajedničkim antenskim sustavom za prijem TV i radio programa. Svaka soba u stanu opremljena je s jednom RTV utičnicom. Za prijem radio i televizijskih kanala predviđen je zajednički kućni antenski uređaj koji omogućuje prijem zemaljskih i satelitskih TV programa, UKV radijskih programa i prijem analognog i digitalnog satelitskog signala sa satelita ASTRA i HOT BIRD. Komunikacijska instalacija predviđena kao strukturn kabliranje kabelima UTP CAT 6. U svakom stanu predviđen je komunikacijski ormarić mjesto koncentracije elektroničke komunikacijske mreže i RTV instalacije u stanu. U svakoj sobi predviđena je jedna dvostruka komunikacijska priključnica 2xRJ45.Predviđena je slobodna instalacija za ulazak kablovskog operatera po izboru kupca u stan. Brojilo potrošnje električne energije smješteno je u stubištu.

Vodoopskrba i odvodnja objekta predviđena je iz visokokvalitetnog materijala za vodoopskrbu i visokokvalitetnog sustava i materijala za odvodnju. U sanitarne čvorove se ugrađuje konzolna wc školjka s ugradbenim vodokotlićem.

Mjerenje potrošnje vode svakog stana predviđeno je sekundarnim impulsnim vodomjerima smještenim u vodomjernom ormariću na stubištu. Ventil za zatvaranje vode za svaki pojedini stan nalazi se u stanu i u vodomjernom ormariću na stubištu.

Sanitarni prostori opremljeni su visokokvalitetnim sanitarnim elementima I klase, s visokokvalitetnom izljevnom armaturom. Sanitarni prostori su opremljeni wc školjkom s pripadajućom daskom i vodokotlićem, umivaonikom i kadom od lijevanog sanitarnog akrila. U kupaonicama su predviđeni priključci za stroj za pranje rublja, a u kuhinjama priključci za stroj za pranje posuđa.