GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

Akcija do 15.12.2019.

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Novogradnja +

Stambeno-poslovna zgrada, Zagreb, Koledinečka ulica

  • Slika 1.
  • Slika 2.
  • Slika 3.
  • Slika 4.
  • Slika 5.
  • Slika 6.

Osnovne informacije

LOKACIJA

Zagreb, Koledinečka ulica

INVESTITOR / PRODAJA

NIVOGRADNJA d.o.o.

IZVOĐAČ

NIVOGRADNJA d.o.o.

CIJENA KVADRATA

Na upit

ROKOVI IZGRADNJE

Useljenje 30.04.2019.

KONTAKT TELEFONI

01/ 46 66 765, 01/ 46 66 335, 01/ 46 66 338

PONUDA STANOVA

Stambeno poslovna zgrada

Kompletna ponuda stanova

Detaljne informacije

Opis lokacije

Na postojećoj građevnoj čestici u zagrebačkom naselju Gornja Dubrava, Nivogradnja d.o.o. iz Zagreba, Medvedgradska ulica 19, izvodi višestambeno poslovnu građevinu radne oznake “A”.
Predmetna građevina se nalazi na istočnom djelu parcele, na središnjem i zapadnom djelu parcele predviđene su dvije stambene građevine radne oznake: “B” i “C”.

Područje obuhvata odnosi se na zemljište omeđeno:
– na sjeveru Ulicom Križnog puta, koja je i pristupna prometnica građevine.
– na zapadu budućom izgradnjom stambene zgrade radne oznake „B“
– na istoku s već izgrađenom stambeno-poslovnom građevinom Dankovečka 7-9
– na jugu s česticom društvene predškolske namjene i budućom internom prometnicom

Tramvaj se nalazi u neposrednoj blizini.Svi važniji popratni sadržaji, kao što su zdravstvene ustanove, predškolske i školske ustanove, trgovine, ljekarne, dječja igrališta i parkovi nalaze se na udaljenosti od 100 do 900 m.

Opis objekta i oprema stanova

Višestambeno-poslovna građevina je pravilnog pravokutnog tlocrtnog oblika. Kosa postava u odnosu na os sjever jug i postojeću izgrađenost omogućava kvalitetne vizure i osunčanje stanova. Katnost objekta je podrum, prizemlje i šest katova. Pristup građevini omogućen je s Ulici Križnog puta.

Objekt je višestambeno-poslovna građevina sa 124 stana i jednim poslovnim prostorom.

U podrumskoj etaži nalaze se parkirna mjesta. Ulaz u podrumsku etažu osiguran je garažnim vratima na daljinsko upravljanje. Podrumska etaža je prirodno ventilirana.

Unutarnje zatvoreno parkirno mjesto označeno je bijelom linijom na podu. Podrumska etaža je s ostalim etažama povezana stubištem i osobnim dizalima.

Prizemna etaža i katovi su namijenjeni za potrebe stanovanja, dok je u prizemlju sa sjeverne ulične strane jedan poslovni prostora.

Glavni ulaz u građevinu je osiguran s pločnika koji ima pristup s Ulice Križnog puta.Kolni ulaz na česticu je sa sjeverne strane, iz Ulice Križnog puta s kontrolom ulaza rampom na daljinsko upravljanje.

Vertikalna komunikacija je omogućena pomoću dva osobna dizala, i dva dvokraka stubišta s prirodnim osvjetljenjem.

Građevina će biti priključena na vodoopskrbnu infrastrukturu, odvodnju, elektro-distributivnu mrežu, DTK mrežu i gradski plinovod.

Stanovi su klimatizirani klima uređajem s jednom unutarnjom jedinicom koja je smještena u dnevnom boravku. Vanjske klima jedinice su smještene na loggiama stanova.

Plinomjeri se nalaze u stanovima, pokraj ulaza. Instalacija mjerenog dijela plina izvodi se do kombi plinskog bojlera i mjesta u kuhinji predviđenog za štednjak. Razvod tople vode izvodi se do kupaonica i kuhinje.

Grijanje je plinsko etažno grijanje kao dvocjevni sustav. Izvor topline i pripreme tople vode je plinski kombinirani kondenzacijski uređaj VAILLANT, cijevni razvod do radijatora izvodi se iz višeslojnih PE-X/AI/PE-X cijevi u podu, regulacija temperature sobnim termostatom u dnevnom boravku. Ogrjevna tijela su člankasti radijatori a u kupaonama dekorativni kupaonski registri.

Sustav hlađenja koncipiran je kao split inverter sustav koji se sastoji od jedne vanjske i jedne unutarnje jedinice. Vanjska jedinica smještena je na logi a unutarnja jedinica u dnevnom boravku

Ventilacija je osigurana putem fasadnih otvora, a za centralno smještene prostorije (kupaonice, wc, kuhinje i sl.) bez fasadnih otvora predviđena je prisilna ventilacija putem ventialtora i ventilacijskih kanala. Ventilacijski kanali smješteni su u izoliranim ventilacijskim oknima.

Elektroinstalacija jake i slabe struje kojom je opremljen svaki stan sastoji se od instalacija jake struje, elektronička komunikacijska mreža, RTV instalacije i instalacije kućnog audio video govornog uređaja – portafona. Građevina je opremljena zajedničkim antenskim sustavom za prijem TV i radio programa. Svaka soba u stanu opremljena je s jednom RTV utičnicom. Za prijem radio i televizijskih kanala predviđen je zajednički kućni antenski uređaj koji omogućuje prijem zemaljskih i satelitskih TV programa, UKV radijskih programa i prijem analognog i digitalnog satelitskog signala sa satelita ASTRA i HOT BIRD. Komunikacijska instalacija predviđena kao strukturn kabliranje kabelima UTP CAT 6. U svakom stanu predviđen je komunikacijski ormarić mjesto koncentracije elektroničke komunikacijske mreže i RTV instalacije u stanu. U svakoj sobi predviđena je jedna dvostruka komunikacijska priključnica 2xRJ45.Predviđena je slobodna instalacija za ulazak kablovskog operatera po izboru kupca u stan. Brojilo potrošnje električne energije smješteno je u stubištu.

Vodoopskrba i odvodnja objekta predviđena je iz visokokvalitetnog materijala za vodoopskrbu i visokokvalitetnog sustava i materijala za odvodnju. U sanitarne čvorove se ugrađuje konzolna wc školjka s ugradbenim vodokotlićem.

Mjerenje potrošnje vode svakog stana predviđeno je sekundarnim impulsnim vodomjerima smještenim u vodomjernom ormariću na stubištu. Ventil za zatvaranje vode za svaki pojedini stan nalazi se u stanu i u vodomjernom ormariću na stubištu.

Sanitarni prostori opremljeni su visokokvalitetnim sanitarnim elementima I klase, s visokokvalitetnom izljevnom armaturom. Sanitarni prostori su opremljeni wc školjkom s pripadajućom daskom i vodokotlićem, umivaonikom i kadom od lijevanog sanitarnog akrila. U kupaonicama su predviđeni priključci za stroj za pranje rublja, a u kuhinjama priključci za stroj za pranje posuđa.