GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

Akcija do 15.12.2019.

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Novogradnja +

Stambeno-poslovna zgrada Rijeka, Ulica Fra Serafina Schöna

  • Slika 1.
  • Slika 2.
  • Slika 3.
  • Slika 4.
  • Slika 5.
  • Slika 6.
  • Slika 7.

Osnovne informacije

LOKACIJA

Rijeka, Ulica Fra Serafina Schöna

INVESTITOR / PRODAJA

NIVOGRADNJA d.o.o.

IZVOĐAČ

NIVOGRADNJA d.o.o.

CIJENA KVADRATA

Na upit

ROKOVI IZGRADNJE

Useljenje 15.12.2017.

KVADRATURA STANOVA

Od 45 m2 do 282 m2

KONTAKT TELEFONI

01/ 46 66 765, 01/ 46 66 335, 01/ 46 66 338

PONUDA STANOVA

Stambeno poslovna zgrada

Kompletna ponuda stanova

Detaljne informacije

Opis lokacije

Na postojećoj građevinskoj čestici u riječkom naselju Trsat, Nivogradnja d.o.o. iz Zagreba, Medvedgradska ulica 19, izvodi višestambeno-poslovnu građevinu naziva “Trsatski park”.

Područje obuhvata odnosi se na zemljište omeđeno na jugozapadu prometnicom (ulica Fra Serafina Schöna) i parkom pod nazivom “Park Heroja“, na jugoistoku prometnicom Odvojak Slavka Krautzeka, na sjeveroistoku izgrađenim parcelama u privatnom vlasništvu (pretežito individualno stanovanje), na sjeverozapadu pretežito neizgrađenim građevinskim parcelama. Sama lokacija dobro je prometna povezana sa centrom Rijeke kao i Hrvatske (blizina autoceste, riječne luke itd.) i u blizini svih javnih, religijskih, trgovačkih i ugostiteljskih sadržaja. Obuhvat se nalazi u izrazito zelenom predjelu Rijeke okruženom parkovima (Park Heroja i Pančićev park). Ono što ga čini osobito privlačnim za stanovanje je prekrasan pogled na cijeli Riječki zaljev i neposredna blizina riječkih znamenitosti – Trsatske gradine i Svetišta Majke Božje Trsatske.

Opis objekta i oprema stanova

Višestambeno-poslovna građevina je V tlocrtnog oblika koji omogućava kvalitetne vizure i osunčanje stanova. Katnost objekta je suteren, prizemlje i pet katova. Pristup građevini omogućen je s Ulice Serafina Schöna.

Objekt je višestambeno-poslovna građevina s 45 stanova i 2 poslovna prostora.

U suterenskoj etaži nalaze se parkirna mjesta. Ulaz u suterensku etažu osiguran je rampom na daljinsko upravljanje. Suterenska etaža je prirodno osvijetljena i ventilirana.

Unutarnje zatvoreno parkirno mjesto označeno je bijelom linijom na podu. Suterenska etaža je s ostalim etažama povezana stubištem i osobnim dizalima.

Prizemna etaža i katovi su namijenjeni za potrebe stanovanja, dok su u prizemlju s ulične strane 2 poslovna prostora.

Glavni ulaz u građevinu je osiguran s pločnika koji ima direktan pristup s ulice Fra Serafina Schöna.

Vertikalna komunikacija je omogućena pomoću dva osobna dizala, od kojih je jedno panoramsko, i dva dvokraka stubišta s prirodnim osvjetljenjem.

Građevina će biti priključena na vodoopskrbnu infrastrukturu, odvodnju, elektro-distributivnu mrežu, DTK mrežu i gradski plinovod.

Stanovi su klimatizirani klima uređajem s jednom unutarnjom jedinicom koja je smještena u dnevnom boravku. Vanjske klima jedinice su smještene na loggiama stanova.

Grijanje i priprema tople vode je predviđeno kao plinsko etažno grijanje kondenzacijskim kombi bojlerima tipa „Vaillant“ upravljanim preko sobnog termostata. Grijanje stanova od prvog do petog kata je podno, sistem Rehau. Grijanje stanova u prizemlju je klasično radijatorsko.

Plinomjeri se nalaze na zajedničkim hodnicima ispred ulaza u stanove. Instalacija mjerenog dijela plina izvodi se do kombi plinskog bojlera i mjesta u kuhinji predviđenog za štednjak. Razvod tople vode izvodi se do kupaonica i kuhinje.

Svaki stan ima svoj glavni i rezervni dimnjak.

Ventilacija je osigurana putem fasadnih otvora, a za centralno smještene prostorije (kupaonice, wc, kuhinje i sl.) bez fasadnih otvora predviđena je ventilacija putem ventilacijskih kanala za svaku prostoriju posebno. Ventilacijski kanali smješteni su u izoliranim ventilacijskim oknima.

Elektroinstalacija jake i slabe struje kojom je opremljen svaki stan sastoji se od instalacija jake struje, telefonske instalacije, RTV instalacije i instalacije zajedničkog audio uređaja. Građevina je opremljena zajedničkim antenskim sustavom za prijem TV i radio programa. Svaka soba u stanu opremljena je s jednom RTV utičnicom i jednom telefonskom utičnicom. Za prijem televizijskih kanala predviđen je zajednički kućni antenski uređaj koji omogućuje prijem zemaljskih i satelitskih TV programa, FM radijskih programa i prijem digitalnog satelitskog signala. U stanovima je predviđen jedan centralni ormarić za slabu struju (antene i telefone). Predviđena je slobodna instalacija za ulazak kablovskog operatera po izboru kupca u stan. Brojilo potrošnje električne energije smješteno je u stubištu.

Vodoopskrba i odvodnja objekta predviđena je iz visokokvalitetnog materijala za vodoopskrbu i visokokvalitetnog sustava i materijala za odvodnju. U sanitarne čvorove se ugrađuje konzolna wc školjka s ugradbenim vodokotlićem (Geberit).

Mjerenje potrošnje vode svakog stana predviđeno je sekundarnim impulsnim vodomjerima smještenim u vodomjernom ormariću na stubištu. Ventil za zatvaranje vode za svaki pojedini stan nalazi se u stanu i u vodomjernom ormariću na stubištu.

Sanitarni prostori opremljeni su visokokvalitetnim sanitarnim elementima I klase talijanskog proizvođača Catalano, s visokokvalitetnom izljevnom armaturom. Sanitarni prostori su opremljeni wc školjkom s pripadajućom daskom i vodokotlićem, umivaonikom i kadom od lijevanog sanitarnog akrila. U kupaonicama su predviđeni priključci za stroj za pranje rublja, a u kuhinjama priključci za stroj za pranje posuđa.