PRVI PROZOR NA SVIJETU ZA RAVNI KROV SA ZAKRIVLJENIM STAKLOM

PRVI PROZOR NA SVIJETU ZA RAVNI KROV SA ZAKRIVLJENIM STAKLOM

VELUX HRVATSKA d.o.o.

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do 31.01.2019 ili do isteka zaliha!

Božićne dekoracije u domu

Slika 1: Božićne dekoracije u domu

Uređenju dnevnog boravka u kojem ćete ugošćavati sve drage goste tijekom božićnih blagdana treba posvetiti posebnu pažnju. Kako je samo kićenje bora već svima poznato, kroz ostale detalje u domu pokušali smo dočarati čarobnu božićnu bajku.

Slika 2: Božićne dekoracije u domu Slika 3: Božićne dekoracije u domu

Mali stolići idealni su za slaganje dekoracija, a kao najveći saveznik poslužit će vam snježne kugle od vate u kombinaciji sa svijećama i božićnim lampicama, pridružite li ima još pokoju kuglicu s bora dobit ćete pravi božićni aranžman. Samu sofu možete oživiti jastučićima i dekicama, dovoljno je samo jedan jastučić presvući u božićni motiv da dojam bude topliji.

Slika 4: Božićne dekoracije u domu

Bez obzira koju boju odabrali za uređenje lampice odgovaraju u svaki stil, možete ih postavljati oko namještaj, uz prozore, u prozirne zdjele… u božićnom razdoblju njih nikada dovoljno. Volite li ipak tradicionalnije uređenje, crvena boja vjerojatno je vaš omiljeni odabir. Prije kretanja s dekoriranjem oboružajte se svijećama željene boje i skinite nekoliko kuglica s bora. Kuglice smjestite u staklene zdjele i vaze, rasporedite ih po policama. U kombinaciji s božićnim lampicama i svijećama vaš dnevni boravak će zablistati.

Slika 5: Božićne dekoracije u domu

Ljubitelji toplijeg stila uređenja zasigurno će se odlučiti za ovaj tradicionalniji način uređenja svoga doma, a što god izabrali, sigurno smo da ćete uživati u blagdanskom raspoloženju.

Autor: Mirjana Mikulec, dizajnerica interijera
Domus Nobilis d.o.o.

Želite li da i kod uređenja Vašeg doma sudjeluje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, potrebne informacije saznajte klikom na jedan od dolje navedenih linkova!

DOMUS NOBILIS d.o.o.

Tel: 01/ 23 01 330

Fax: 01/ 23 01 350

KONTAKT OSOBA

gđa Mirjana Mikulec

mmi.hr

LOKACIJE

Pogledajte lokacije na karti

Vezani članci

Svi članci iz rubrike

  1. Dekoracije, ukrašavanje

Vezane aplikacije