MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

DOMUSplus d.o.o.

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Božićne dekoracije u domu

Slika 1: Božićne dekoracije u domu

Uređenju dnevnog boravka u kojem ćete ugošćavati sve drage goste tijekom božićnih blagdana treba posvetiti posebnu pažnju. Kako je samo kićenje bora već svima poznato, kroz ostale detalje u domu pokušali smo dočarati čarobnu božićnu bajku.

Slika 2: Božićne dekoracije u domu Slika 3: Božićne dekoracije u domu

Mali stolići idealni su za slaganje dekoracija, a kao najveći saveznik poslužit će vam snježne kugle od vate u kombinaciji sa svijećama i božićnim lampicama, pridružite li ima još pokoju kuglicu s bora dobit ćete pravi božićni aranžman. Samu sofu možete oživiti jastučićima i dekicama, dovoljno je samo jedan jastučić presvući u božićni motiv da dojam bude topliji.

Slika 4: Božićne dekoracije u domu

Bez obzira koju boju odabrali za uređenje lampice odgovaraju u svaki stil, možete ih postavljati oko namještaj, uz prozore, u prozirne zdjele… u božićnom razdoblju njih nikada dovoljno. Volite li ipak tradicionalnije uređenje, crvena boja vjerojatno je vaš omiljeni odabir. Prije kretanja s dekoriranjem oboružajte se svijećama željene boje i skinite nekoliko kuglica s bora. Kuglice smjestite u staklene zdjele i vaze, rasporedite ih po policama. U kombinaciji s božićnim lampicama i svijećama vaš dnevni boravak će zablistati.

Slika 5: Božićne dekoracije u domu

Ljubitelji toplijeg stila uređenja zasigurno će se odlučiti za ovaj tradicionalniji način uređenja svoga doma, a što god izabrali, sigurno smo da ćete uživati u blagdanskom raspoloženju.

Autor: Mirjana Mikulec, dizajnerica interijera
Domus Nobilis d.o.o.

Želite li da i kod uređenja Vašeg doma sudjeluje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, potrebne informacije saznajte klikom na jedan od dolje navedenih linkova!

DOMUS NOBILIS d.o.o.

Tel: 01/ 23 01 330

Fax: 01/ 23 01 350

mmi.hr

LOKACIJE

Pogledajte lokacije na karti

Vezani članci

Svi članci iz rubrike

  1. Dekoracije, ukrašavanje

Vezane aplikacije