Obiteljske kuće, vikendice

Obiteljske kuće, vikendice

Pogledajte galeriju...

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Staklena opeka

Slika 1: Staklena opeka

Arhitektonski trendovi otvorenih i dobro osvijetljenih prostora, te velike uloge stakla u suvremenoj gradnji, oživili su korištenje staklene opeke u interijerima i eksterijerima. Originalni dizajn, osmišljenost oblika i sustavi ugradnje, samo su dio atributa kvalitete staklene opeke i time je čine privlačnim materijalom.

Bez obzira na to je li riječ o klasičnom, rustikalnom ili modernističkom stilu staklena je opeka atraktivna i elegantna, te se prilagođava Vašem prostoru. Staklena opeka unijet će prirodnu svijetlost u Vaš prostor, dok će istovremeno “sakriti” Vas od znatiželjnih pogleda. Kako biste bili sigurni u kvalitetu i dugotrajnost stijene, izaberite sustav Ezylay u silikonu – jedini certificirani sustav. Sa navedenim sustavom uštedjet ćete na vremenu koje ste nekad gubili prilikom zidanja staklene opeke mortom.

Slika 2: Staklena opeka

Silikonska fuga od 0,3 cm proširiti će svjetlosnu površinu stijene, koju je kod zidanja zauzimala fuga od 1,0 cm. Koristeći široku paletu boja, modela i dizajna staklene opeke stvorite sebi jedinstven zid, koji zahvaljujući sustavu Ezylay u silikonu možete mijenjati i seliti, te samim time pratiti detalje unutarnjeg uređenja Vašeg stana, poslovnog prostora i sl.

Slika 3: Staklena opeka

Skulpture u prostoru od staklene opeke, ili pregradne stijene bez okvira sa završnim opekama izradite pomoću sustava Posavelox ili Vetro-click, dok manje otvore jednostavno zatvorite pomoću gotovih panela maksimalne veličine 1 m2. Staklena opeka koristi se za razne pregradne stijene, šankove, tuš kabine, razne ograde (na stepeništu, na terasama i sl.), nadsvjetla, stolove, vrtne lampe, a podne opeke iskoristite kao osvjetljavajući put do Vašeg bazena, dvorišta, odnosno osvijetlite Vaš podrum staklenim stropom od podne opeke. Proširite svjetlost u prostoriji kombinirajući stijenu od staklene opeke sa kliznim ili samozaokretnim staklenim vratima.

Slika 4: Staklena opeka

Trvtka Egle dizajn sustavno prati sva aktualna zbivanja i novitete u području staklene opeke. Dugogodišnja kvaliteta prodaje i ugradnje na ovom području osigurala je da bude jedini centar staklene opeke u Hrvatskoj. Stoga, posjetite njihov salon u Ježdovečkoj ulici gdje će Vas njihovi stručnjaci usmjeriti ka pravom rješenju.

EGLE DIZAJN d.o.o.

Tel: 01/ 65 35 845

LOKACIJE I DOSTUPNOST

Pogledajte lokacije na karti

Prodaja u cijeloj Hrvatskoj preko velikih trgovačkih centara, te vanjskih suradnika. Djelujemo i na području BiH, Srbije, Slovenije i Crne Gore.

Vezani članci

Svi članci iz rubrike

  1. Staklena opeka
  2. Staklo
  3. Opeka