MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

DOMUSplus d.o.o.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Soba u sklopu obiteljske kuće

Slika 1: Soba u sklopu obiteljske kuće

U sklopu luksuzne obiteljske kuće u okolici Zagreba dobili smo zadatak osmisliti sobu za 17ogodišnju djevojku. Kako se uz sobu nalazi kupaona koju koristi isključivo vlasnik sobe, odlučili smo se u prostoru organizirati i mali dnevni boravak te radni i spavaći prostor kako bi soba s kupaonom mogla funkcionirati što je moguće samostalnije u odnosu na ostatak kuće.

Slika 2: Soba u sklopu obiteljske kuće

Izuzetna visina dozvolila je organiziranje galerije na kojoj je smješteno spavanje. Time je u donjoj zoni ostavljeno dovoljno prostora za smještanje male sjedeće garniture, prostora za opuštanje i gledanje televizije, te radnog prostora koji je osmišljen kao cjelina s ormarićem televizora.

Slika 3: Soba u sklopu obiteljske kuće

Ormari su smješteni duž sjevernog zida i organizirani su tako da se ujedno koriste i kao stepenice kojima se penje na galeriju.

Po zahtjevu korisnice u sobi su korištene nježne nijanse ružičaste boje te ugodne i tople nijanse zlatne. Bijela boja korištena je na ormarima, dijelu namještaja i zidova. Na trosjedu i zastorima pojavljuje se tkanina u boji prirodnog lana dok je i tepih u sličnim prirodnim tonovima što smiruje ružičastu i zlatnu te doprinosi ugodnoj atmosferi. Istu ulogu ima i orah na gazištima stepenica prema galeriji te klub stoliću.

Slika 4: Soba u sklopu obiteljske kuće

Dvije nježno ružičaste lampe Lolita, dizajnerice Nike Zupanc nježne, luksuzne i ženstvene detalj je koji nedvosmisleno govori o karakteru i stilu djevojke koja će boraviti u ovom prostoru.

Fotogalerija

  • Fotogalerija: Slika 1
  • Fotogalerija: Slika 2
  • Fotogalerija: Slika 3
  • Fotogalerija: Slika 4
  • Fotogalerija: Slika 5
  • Fotogalerija: Slika 6
  • Fotogalerija: Slika 7
  • Fotogalerija: Slika 8
  • Fotogalerija: Slika 9

Fotografije: Vizualacije Studio Karas

Autor: Tina Kurpez, dizajnerica interijera
Studio Karas
www.studiokaras.hr

Dizajnerica Tina Kurpez iza sebe ima stotinjak realiziranih projekata stambenih i poslovnih interijera. Projekti Studia Karas prepoznatljivi su po pročišćenom funkcionalizmu, minimalističkom, ali ergonomičnom dizajnu te jakim vizualnim akcentima koji dinamiziraju prostor i daju mu specifičan karakter. Svaki pojedini projekt rezultat je individualnog pristupa i kreativne suradnje investitora i dizajnera.

Vezani članci

Svi članci iz rubrike

  1. Interijeri