GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

Akcija do 15.12.2019.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

ENERGETSKI UČINKOVITA KUĆA

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Primjena interneta u graditeljstvu

Slika 1: Primjena interneta u graditeljstvu Dostignuća informatičke tehnologije prodrijela su u gotovo sve pore svakodnevnog života, a samim time i u brojne gospodarske grane. Veliki iskorak napravljen je upravo pojavom i razvojem interneta. Do informacija se dolazi na brz, jednostavan i efikasan način.

Primjena u graditeljstvu očituje se kroz lagan dolazak do podataka o pojedinim tvrtkama, dobavljačima, novim tehnologijama gradnje, građevinskim materijalima i sl.

Na internet pretraživačima dovoljno je samo upisati podatak koji želite i vrlo brzo ćete u kratkom vremenu dobiti potrebne informacije. Sve ozbiljnije tvrtke iz graditeljstva danas već imaju internet prezentaciju svojih proizvoda i usluga.

U Zapadnoj Europi su određene radnje već nezamislive bez primjene interneta. Hrvatska u tom segmentu malo zaostaje za Europom, ali sva predviđanja pokazuju da je kroz slijedeći niz godina očekuje snažan rast upravo u tom segmentu. Prisutnost na internetu garantira uspjeh u poslovanju narednih godina.

(webgradnja.hr)

Vezani članci

Svi članci iz rubrike

  1. Zanimljivosti