MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

DOMUSplus d.o.o.

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Ozonirana voda - čudesno zdrava voda

Slika 1: Ozonirana voda - čudesno zdrava voda

Cashido OH-6800 je ozonator vode koji prirodno, pomoću ozona, iz vodovodne vode stvara čistu, zdravu i višestruko primjenjivu vodu.

Ozon je drugi najsnažniji sterilizator na svijetu i njime priroda pročišćava zrak i vodu, uništava bakterije, uklanja mirise i održava ravnotežu u prirodi. Tamo se ozon i stvara, posebno kao rezultat munja za vrijeme grmljavina. Miris “svježe, čiste proljetne kiše” koji primjećujemo nakon grmljavinskih oluja rezultat su prirodnog stvaranja ozona. Ozon ima iznimno jaku snagu oksidiranja, snažniju od klora, ali i kratak “životni vijek” zbog svoje kemijske nestabilnosti, pa se prirodno vrlo brzo raspada u kisik nakon oksidacije.

Stoga se ozon mora proizvesti u trenutku kada ga se želi iskoristiti. Budući da se u potpunosti sastoji od kisika, ne ostavlja nikakve štetne posljedice ili zagađivala. Istraživanja su pokazala da ozon izuzetnom učinkovitošću uništava spore plijesni, viruse i bakterije, kao i razne patogene i organske kemikalije, čime ozonirana voda postaje iznimno korisna za raznovrsne primjene. Ozon se smatra najučinkovitijim i najjeftinijim načinom sterilizacije u mnogim razvijenim zapadnim zemljama, te je odobren od strane američkog FDA (Food and Drug Agency) kao antibakterijski tretman.

Slika 2: Ozonirana voda - čudesno zdrava voda

Novost na hrvatskom tržištu je ozonator vode Cashido, malih dimenzija, bešuman, bez potrošnih dijelova i jednostavan za postavljanje. Stvara sigurne i dozvoljene količine ozona za miješanje s pitkom vodom direktno iz slavine. Proizvedena ozonirana voda može se koristiti za dezinfekciju, uklanjanje toksina, deodoriranje, osvježavanje i konzumiranje. Dokazano je siguran i učinkovit uređaj za sterilizaciju, pročišćavanje pitke vode, uklanjanje gljivica i pesticida sa svježeg voća i povrća, svježeg mesa, morskih plodova, itd., za uklanjenje akni i dubinsko čišćenje pora kože, oralnu higijenu, pranje i sterilizaciju posuđa i rublja, održavanje cvijeća i kućnog bilja, te brojne druge primjene. Pritom ne proizvodi nikakve otrovne plinove ili zagađivala.

To ga čini izuzetno korisnim za razne primjene u stanovima, uredima, školama, laboratorijima, staračkim domovima, bolnicama, trgovinama, restoranima, hotelima, toplicama, fitness centrima i drugim javnim mjestima.

Više informacija potražite na internetskim stranicama zastupnika i veleprodaje, poduzeća EMA, www.ema.hr, gdje ćete pronaći web shop i popis maloprodajnih mjesta.

Autor: Stjepko Špoljarić

EMA d.o.o.

Tel: 01/ 45 52 707

Fax: 01/ 45 52 708

www.ema.hr

Reference

LOKACIJE I DOSTUPNOST

Pogledajte lokacije na karti

Osigurana dostava na području cijele Hrvatske i na području Albanije, BiH, Crna Gore, Kosova, Makedonije, Malte, Slovenije i Srbije.

Vezani članci

Svi članci iz rubrike

  1. Obrada vode