GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

Akcija do 15.12.2019.

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Međunarodna konferencija upravljanja oborinske odvodnje 2014 u Budimpešti

Slika 1: Međunarodna konferencija upravljanja oborinske odvodnje 2014 u Budimpešti

22. svibnja 2014 održana je prva MEĐUNARODNA KONFERENCIJA UPRAVLJANJA OBORINSKE ODVODNJE u Budimpešti. Stručnjaci za odvodnju iz sedam europskih država su se okupili na ovoj jedinstvenoj konferenciji kako bi razmijenili informacije o upravljanju oborinske vode koja postaje sve više i više glavna tema u svijetu. Cijela Konferencija je bila istovremeno prevođena u sedam različitih jezika.

Organizatori ovog događaja su Mađarska Komora Inženjera (odjeljak Vodoprivrede i hidrauličnog građevinarstva), koju zastupa predsjednik g. Gyula Reich i Mađarska hidraulična Udruga, koju zastupa dopredsjednik g. Károly Baross.

Slika 2: Međunarodna konferencija upravljanja oborinske odvodnje 2014 u Budimpešti

HAURATON je kao pokrovitelj podržao Organizacijski odbor pomoću svoje međunarodne mreže s odabirom stručnjaka za odvodnju iz Rumunjske, Bugarske, Slovačke, Slovenije, Hrvatske, Mađarske i Njemačke.

Šest profesionalnih predavača iz četiri različitih zemalja su održali predavanja o važnosti, tretmanu, prikupljanju i procijeđivanju oborinskih voda te su informirali o uporabi sive vode u urbanim područjima. Prezentacije su bile vrlo interaktivne i samim time se sudionicima omogućilo, da postavljaju individualna pitanja i da s ostalim sudionicima, ali i predavačima, podijele svoja vlastita iskustva.

Pauze nisu isključivo služile samo za predah, nego kako bi se također raspravljalo o prezentiranim temama sa stručnjacima za odvodnju iz različitih zemalja. Veliki izbor uzoraka, koji su bili prezentirani u prostoru za odmor, omogućavali su izravan pristup proizvodima za oborinsku odvodnju koji su bili predstavljeni na održanim predavanjima.

Slika 3: Međunarodna konferencija upravljanja oborinske odvodnje 2014 u Budimpešti

Povratne informacije sudionika u svezi održane Konferencije su bile i vise nego pozitivne. Posebice odgovarajuća kombinacija tema, međunarodnog “žara” i ravnoteža između službenog i kulturnog programa koji su bili vrlo cijenjeni od strane stručnih gostiju.

Prva MEĐUNARODNA KONFERENCIJA UPRAVLJANJA OBORINSKE ODVODNJE je potvrdila veliko zanimanje stručnjaka za oborinsku odvodnju u cilju da se informiraju o novim trendovima na području tretmana oborinske odvodnje te da svoja iskustva podijele sa stručnjacima iz drugih zemalja. To nam je odličan pokazatelj za nastavak ovakvog događaja u 2015.

Slika 4: Međunarodna konferencija upravljanja oborinske odvodnje 2014 u Budimpešti Slika 5: Međunarodna konferencija upravljanja oborinske odvodnje 2014 u Budimpešti

Komore arhitekata, javne uprave, instituti ili druge organizacije u području upravljanja oborinskih voda, koji su zainteresirani za sudjelovanje na idućoj međunarodnoj konferenciji se slobodno mogu obratiti našem timu HAURATON za dodatne informacije.

HAURATON HRVATSKA d.o.o.

Tel: 01/ 38 40 407
01/ 38 40 555

LOKACIJE I DOSTUPNOST

Pogledajte lokacije na karti

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske. Djelujemo na području cijele Europe, Srbije.

Vezani članci

Svi članci iz rubrike

  1. Odvodnja oborinskih voda