DIZALICE TOPLINE - EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO RJEŠENJE ZA GRIJANJE

DIZALICE TOPLINE - EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO RJEŠENJE ZA GRIJANJE

Ušteda energije i novca

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

SEMMELROCK STEIN + DESIGN d.o.o.

Opis djelatnosti

Proizvodnja i prodaja: betonski opločnici i ploče za garažne prilaze, vrtne staze, terase, pločnike, parkirališta, šetališta, trgove itd.; Cestovni i parkovni rubnjaci, kanalice, travne rešetke, vrtne ploče, betonski cvjetnjaci; Sredstva za čišćenje, održavanje i impregnaciju kamena te premazi, ljepila, pijesak i mase za fugiranje.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Otok Oštarijski 4e

Mjesto sjedišta

Ogulin

Broj pošte

47300

Telefon

047/ 81 92 00

Telefax

047/ 81 92 10

Internet adresa

www.semmelrock.hr

Društvene mreže

Poslovna mreža

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala i vrtnim centrima na području cijele Hrvatske.

Specifičnosti

Kvaliteta, tradicija, inovacija, to je moto kojim se tvrtka SEMMELROCK posljednjih godina razvila od tradicionalne obiteljske tvrtke, te zadržavši svoje kvalitete, postala tvrtka kćer međunarodno vodeće i svjetski zastupljene WIENERBERGER - grupe. SEMMELROCK STEIN + DESIGN pokazuje kako prenijeti zahtjevne koncepte i "ideje velikih majstora" na površinu.

Bilo da se radi o privatnom prostoru za terase i vrtne puteve, kućnim prilazima i dvorištima ili o otvorenim površinama, kao što su pješačke zone, zaštićene kulturne zone, hoteli i trgovački centri, SEMMELROCK Vam omogućuje uređenje vrta i mogućnost da se oduševite jedinstvenom estetikom i perfektnom funkcionalnošću.

Vjerujemo u Vaše oduševljenje individualnim dizajnom i nudimo Vam materijale koji oduševljavaju. Naš kvalitetni vrhunski asortiman bogat je inovativnim pločama i opločnicima preko palisada, zidnih sistema do širokog dodatnog programa cvjetnjaka, ogradnih sistema i rubnjaka.

Prepustite se mašti i uronite u SEMMELROCK svijet.

SEMMELROCK STEIN + DESIGN d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: