KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

F.I.C. Outlet

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

PAP - PROMET d.o.o.

Opis djelatnosti

Tvrtka PAP-PROMET d.o.o. u ponudi ima sve za suhu gradnju, hidroizolacije, termoizolacije, fasade, pokrove, građevinske materijale. Osim toga u ponudi su i bazeni, spa, podne obloge, te kemikalije za održavanje bazenske & spa vode.

Suha gradnja (Rigips, Knauf, Technogips, Fermacell, AMF) - Gipskartonske ploče (klasične, vatrootporne, vodootporne, vlagootporne) ljepila, montažni pribor, profili, alati...

Hidroizolacija (Flag, Index) - Sintetičke i bitumenske hidroizolacije, hidroizolacijski premazi, tekućine, paste...

Termoizolacija za kose krovove, ravne krovove, potkrovlja, pregradne zidove, podne konstrukcije, vanjske zidove, (Isover, Rockwool, Fibran, Austrotherm, Izoterm, Ursa) - mineralna staklena vuna, mineralna kamena vuna, ekstrudirani polistiren (XPS), ekspandirani polistiren (EPS). 

Fasade (Rofix, Lasselsberger Knauf, JUB, Caparol, Termoline) - žbuka, završne dekorativne žbuke, mozaičke žbuke, žbuke za unutrašnje zidove, fasadna i keramička ljepila, fasadne boje, profili za žbukanje, tiple za pričvršćivanje izolacija... 

Krovni pokrovi - bitumenske valovite ploče, OSB ploče, modularne čelične krovne ploče u obliku crijepa. 

Bazeni (Aquilus), spa (Maax Spas i California Cooperage) i oprema za bazene, sustavi za filtriranje Filtrinov, kemikalije za tretman vode, podne obloge od bambusa za balkone, terase, okućnice i prostore oko bazena...

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Dr. Franje Tuđmana 77

Mjesto sjedišta

Sveta Nedelja

Broj pošte

10431

Telefon

01/ 33 69 500

Poslovnice/prodajna mjesta

Poslovnica Koprivnica

Pogledaj lokaciju na karti
48000 Koprivnica

Poslovnica Rijeka

Pogledaj lokaciju na karti
51000 Rijeka

Poslovnica Zagreb

Pogledaj lokaciju na karti
10000 Zagreb

Specifičnosti

Tvrtka Pap-promet d.o.o. osnovana je 1994. godine i bavi se veleprodajom i maloprodajom suhe gradnje, hidroizolacija, termoizolacija, fasada, pokrova, te građevinskog materijala.

Osim tog segmenta, u ponudi tvrtke Pap-promet se nalazi i program Pap Relax kojeg čine bazeni, spa, podne obloge (bamboo flooring), te kemikalije za tretman bazenske i spa vode.

Sjedište tvrtke je u Svetoj Nedelji, a osim toga tvrtka ima i poslovnicu u Rijeci, te Koprivnici. Tvrtka zapošljava 30-tak djelatnika koji rade u modernom okruženju kako bi pružili kvalitetnu i brzu uslugu našim kupcima i poslovnim partnerima.

Naša prodaja se sastoji od stručnog tima, koji pod stručnim vodstvom voditelja prodaje, našim kupcima pruža sve potrebne informacije vezano za naše proizvode. Naši proizvodi su pažljivo odabrani brandovi koje nudimo po pristupačnim cijenama. Ono što je važno istaknuti je to da na skladištu imamo velike zalihe robe kako bi svojim kupcima u što kraćem roku omogućili kupnju željenih proizvoda. Također, uz standardnu ponudu nudimo mogućnost narudžbe posebne robe po posebnim zahtjevima kupaca.

Svaki kupac zauzima važno mjesto u našem poslovanju i može uvijek računati na cjelovitu i vrhunsku uslugu, od same ponude i narudžbe, pa do distribucije i sve potrebne logistike.

Planovi tvrtke su povećanje udjela na hrvatskom tržištu, proširenje na neka nova tržišta i usvajanje novih asortimana. Naši ciljevi su zadovoljiti potrebe tržišta, pružiti kvalitetnu uslugu, te se razvijati u skladu s najnovijim tehnologijama zadovoljavajući ekološke kriterije.

PAP - PROMET d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: