PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

Sve za dom

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

REUS INŽENJERING d.o.o.

Opis djelatnosti

Prodaja cijevnih tehnika za energetiku, komunalnu infrastrukturu i industriju. Veleprodaja cijevi, fitinga i armatura od plastičnih masa (PE, PP, PVC, PVC-C, PVDF, ABS), duktil cijevi i lijevano-željeznih armatura za vodovode, plinovode, kanalizaciju, industriju i brodogradnju; obuka, servis i inženjering. Bazenska tehnika; Sustavi za pročišćavanje voda.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Radnička cesta 27

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 60 60 090

Telefax

01/ 63 13 365

Kontakt osoba

g. Davor Tustić; 091/ 32 34 338, 01/ 60 60 092

Internet adresa

reus.hr

Specifičnosti

Usluga i servis, uz pružanje obuke u području elektrozavarivanja PE cijevi i fitinga; atestacija zavarivača; servis strojeva za elektrozavarivanje; ponuda posebnih cijevnih sustava za transport industrijskih tekućina i plinova (kiseline, lužine, komprimirani zrak, goriva, maziva); bazenska tehnika; sustavi za pročišćavanje voda.

Reus-inženjering desetu je godinu prisutan na hrvatskom tržištu, vodeći se prvenstveno kvalitetom kao načinom razmišljanja i djelovanja, što je potvrđeno dugoročnom suradnjom sa uvijek zadovoljnim kupcima naših proizvoda i usluga.

U Republici Hrvatskoj zastupamo Friatec, najvećeg europskog proizvođača PE elektrospojnica. Istovremeno surađujemo s još nekoliko tvrtki iz grupacije Aliaxis koja u svom sastavu ima 40 eminentnih proizvođača plastičnih cijevnih sustava.

FIP, Genoa naš je provjereni dobavljač cijevnih sustava od PVC-C, PVC-U, PP-H i PVDF materijala, namijenjenih industriji. Radimo i programe tvrtki Benninger (spojnice za PEHD cijevi), Straub (spojnice čelik-čelik, čelik-plastika, reparaturne spojnice), Innoge. Nudimo aparate za zavarivanje polietilena tvrtke Ritmo iz Padove. U ekskluzivnoj ponudi je i program predizoliranih cijevi najvećeg europskog proizvođača, danskog "Logstora".

Od 2005. godine u posjedu smo ISO 9001: 2000 / EN ISO 9001:2000 certifikata.

Reference

Gradska plinara Zagreb, Mont Cogim Plinara, HEP Plin, Montmontaža, Brod-plin, Zelinske komunalije, Heplast-pipe, Plinprojekt, Amga Adria, M&J Commerce, Almes Eko, Spektar, Georad Instalpromet, Plinara istočne Slavonije, Brodosplit, Pliva, Inker, Belišće, Petrokemija.

REUS INŽENJERING d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: