PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

Sve za dom

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

BETON LUČKO RBG d.o.o.

Opis djelatnosti

Graditeljstvo, proizvodnja, transport i trgovina.

Osim u zatvaranju tramvajskih kolosijeka, dekorativnom popločenju gradskih trgova, pločnika, parkova, staza, obiteljskih dvorišta, prisutni smo također i na tržištu izgradnje stambenih i industrijskih objekata, te hala izgrađenih po montažnom sistemu od armiranog i prenapregnutog betona.

Poseban naglasak stavljen je na program specijalne proizvodnje; prefabricirani elementi namijenjeni za cestogradnju, tunelogradnju, te vodozaštitne građevine. Odlukom za naše montažne sisteme građenja, sigurnom, brzom i jednostavnom montažom, ostvarujete znatnu financijsku uštedu.

Prema Vašem nacrtu izrađuju se predgotovljeni AB zidovi, montažni stubišni krakovi, AB stropne ploče i AB montažne hale i elementi poput gotovih stubišnih krakova, vodomjernih okana i niz specijalnih elemenata namijenjenih gradnji cesta, autocesta i tunela, zaokružuju našu ponudu.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Puškarićeva 1b

Mjesto sjedišta

Lučko (Zagreb)

Broj pošte

10250

Telefon

01/ 65 99 700

Telefax

01/ 65 30 070

Internet adresa

www.betonlucko.hr

Društvene mreže

Poslovnice/prodajna mjesta

Prodajna mjesta

Specifičnosti

BETON - LUCKO RBG d.o.o. - trgovačko je društvo izraslo na temeljima tvrtke sestre BETON-LUČKO d.o.o., koje je 1990. g. nastalo od obrta obitelji Jelenić, a koja se ovom djelatnošću počela baviti danas davne 1986. godine.

S proizvodnim pogonima diljem Hrvatske i rasprostranjenom prodajnom mrežom tvrtka BETON-LUČKO RBG d.o.o. vodeća je u svom segmentu u Hrvatskoj, a kvalitetu proizvoda i proizvodnih procesa okrunila je ISO 9001 certifikatom, čiji smo nosioci još od 2004.godine.

Danas tvrtke BETON-LUČKO RBG d.o.o. i BETON-LUČKO d.o.o. zajedno broje 170 ljudi, a naši proizvodi nalaze se u gotovom svakom gradu u zemlji. Osim u zatvaranju tramvajskih kolosijeka, dekorativnom popločenju gradskih trgova, pločnika, parkova, staza, obiteljskih dvorišta, prisutni smo također i na tržištu izgradnje stambenih i industrijskih objekata, te hala izgrađenih po montažnom sistemu od armiranog i prenapregnutog betona.

Poseban naglasak stavljen je na program specijalne proizvodnje; prefabricirani elementi namijenjeni za cestogradnju, tunelogradnju, te vodozaštitne građevine. Odlukom za naše montažne sisteme građenja, sigurnom, brzom i jednostavnom montažom, ostvarujete znatnu financijsku uštedu. Prema Vašem nacrtu izrađuju se predgotovljeni AB zidovi, montažni stubišni krakovi, AB stropne ploče i AB montažne hale i elementi poput gotovih stubišnih krakova, vodomjernih okana i niz specijalnih elemenata namijenjenih gradnji cesta, autocesta i tunela, zaokružuju našu ponudu.

Danas je tvrtka BETON-LUČKO RBG d.o.o. renomirani i prepoznati partner u gradnji, zahvaljujući beskompromisnošću u pogledu kvalitete i rokova, a brojne reference iza nas to dokazuju.

BETON LUČKO RBG d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: