KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

URSA ZAGREB d.o.o.

Opis djelatnosti

Mi u “URSA”-i nastojimo postati Vaš preferirani partner pri odabiru izolacijskih materijala od mineralne staklene vune i XPS-a pomoću kojih ćete postići toplinsku, zvučnu i protupožarnu zaštitu Vaših objekata.

Naša tvrtka nudi cjelovita rješenja za sve vrste primjene (npr. krov, zid, pod), i to proizvodima od mineralne staklene vune, ekstrudiranog polistirena i folija.

Uvijek smo Vam na usluzi savjetom i stručnom pomoći, a sve kako biste postigli maksimalnu uštedu energije, protupožarnu zaštitu te akustičku udobnost prostora u kojem boravite.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Bugarska, Kosovo, Makedonija, Rumunjska, Slovenija, Srbija

Adresa

Puškarićeva 15

Mjesto sjedišta

Lučko (Zagreb)

Broj pošte

10250

Telefon

01/ 65 26 386

Telefax

01/ 60 11 456

Internet adresa

www.ursa.hr

Cjenik građevinskih izolacija i folija

Društvene mreže

Specifičnosti

Tvrtka "URSA Zagreb, d.o.o." je kćerinska tvrtka tvrtke "URSA Slovenija" d.o.o. koja je u vlasništvu jedne od vodećih europskih kompanija na području izolacija "URSA - Uralita", te predstavlja suvremenu uspješnu tvrtku, koja je poslovno i vlasnički još od 1992. godine integrirana u europsku privredu.

Naša razvojna strategija, kvaliteta naših proizvoda i poštivanje ekoloških standarda te interesa naših kupaca, izgradili su robnoj marki "URSA" ugledan položaj na brojnim europskim tržištima.

Kao proizvođač toplinskih i zvučnih izolacija od mineralne - staklene vune i ekstrudiranog polistirena unutar grupe "URSA - Uralita" imamo razvijenu prodajnu i tehničko – servisnu mrežu putem vlastitih tvrtki i predstavništava u cijeloj jugoistočnoj Europi, a naše proizvode prodajemo u 30 država.

URSA HRVATSKA:

“URSA”, proizvodnja izolacija od mineralne staklene vune nalazi se u prostorijama bivšče tvornice “INIS” - tvornice stakla u Novom mestu u Bršljinu na ulici Povhova 2. Zemljište i zgrade kupili smo od tvrtke “Krka”, koja je u prvom redu vidjela novu lokaciju za proširenje svojih aktivnosti. „Krka“ je 1979.g sa švedskom tvrtkom „Junkers“ potpisala ugovor za kupnju “know-howa” tehnologije za proizvodnju staklenih vlakana za toplinsku i zvučnu izolaciju u građevinstvu.

Operativna jedinica “URSA Adria” trenutno zapošljava 148 ljudi, od kojih je 118 u Sloveniji, 8 u Austriji, 8 u Mađarskoj, 2 u Hrvatskoj, 3 u Srbiji, 2 u Bugarskoj i 7 u Rumunjskoj.

URSA U SVIJETU:

S 13 tvornica u 9 država i prisutnošću na tržištima u preko 40 država Europe “URSA” ostvaruje više od 500 milijuna EUR prihoda. “URSA” je prisutna na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike. "URSA" u svojim tvornicama i komercijalnim predstavništvima zapošljava preko 1800 djelatnika.

Približni kapacitet proizvodnje mineralne staklene vune iznosi 340.000 tona, XPS-a 16 milijuna m3. Po obimu i strukturi svoje proizvodnje “URSA” se svrstava među vodeće proizvađače izolacijskih materijala za građevinsku industriju u Europi.

URSA ZAGREB d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: