OD VIZIJE DO IZGRADNJE MODERNOG ODMARALIŠTA

DOMUSplus gradi u Švedskoj

OSTVARITE DO 50% POPUSTA NA KERAMIKU

Preuzmi kupon do 31. ožujka 2018.

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

K.K. ZAPREŠIĆ d.o.o.

Opis djelatnosti

Veleprodaja i proizvodnja artikala od gume i plastike. Specijalizirani za različite vrste brtvila za različite grane industrije, manžete, vakum gumice, amortizeri, dijelovi za automobile, proizvode iz prirodnih i svih vrsta sintetičkih kaučuka, guma - metal, transportne trake, klinasto remenje, termoplastični i gumeni profili za svu građevinsku industriju (stolariju) i druge namjene, proizvodi iz plastičnih masa, cijevi za plinska trošila, cijevi gumene - armirane, za pretakanje pića, PVC cijevi, rukavice, termoizolacione i elektroprovodljive podne obloge, razne ploče i podne obloge, termoplastični (plastika i termoplast) profili za građevnu industriju - stolariju i druge potrebe.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Austrija, Belgija, Bugarska, Estonija, Grčka, Irska, Italija, Luxemburg, Mađarska, Njemačka, Rumunjska, Slovenija, Velika Britanija

Adresa

Pogledaj lokaciju na karti

Mjesto sjedišta

Zaprešić

Broj pošte

10290

Telefon

01/ 33 54 970
01/ 33 55 920

Specifičnosti

Poduzeće K.K. Zaprešić d.o.o. osnovano je u Zaprešiću 1994. godine kao plod dugogodišnjeg rada u gumarskoj industriji. Prvenstveno se bavila gumeno - tehničkom robom. Međutim, s vremenom i sve većom potražnjom tržišta i naših klijenata, tvrtka je svoju proizvodnju proširila na proizvodnju i trgovinu asortimanom namijenjenim za primjenu u svim industrijskim granama i širokoj potrošnji.

K.K. ZAPREŠIĆ d.o.o. danas posluje sa preko 800 stalnih klijenata i poslovnih partnera te nekoliko stotina klijenata s kojima posluje prema potrebi. Sukladno s rastom poslovanja K.K. ZAPREŠIĆ postepeno usvaja modernizaciju proizvodnje i poslovanja kako bi svakom pojedinom kupcu i poslovnom partneru isporučili proizvod traženih karakteristika i kvalitete u minimalnom roku. Iz vlastitog proizvodnog programa, K.K. ZAPREŠIĆ može ponuditi oko 700 različitih proizvoda te niz proizvoda hrvatskih i stranih proizvođača s primjenom u svim granama industrije.

K.K. ZAPREŠIĆ d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: