OD VIZIJE DO IZGRADNJE MODERNOG ODMARALIŠTA

DOMUSplus gradi u Švedskoj

OSTVARITE DO 50% POPUSTA NA KERAMIKU

Preuzmi kupon do 31. ožujka 2018.

Adresar +

D.B.T d.o.o.

Opis djelatnosti

Društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, uvoz - izvoz i proizvodnju metalnih izrađevina. Trgovina na veliko i malo željeznom robom: okovi za vrata i prozore, brtvila i ALU profili za građevinsku stolariju, okovi za proizvodnju namještaja, opreme za kuhinje, industrijski kotači, proizvodi za primjenu u graditeljstvu, vijci za drvnu industriju, pribor za montažu.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Nova ulica, 2 10290 Zaprešić

Mjesto sjedišta

Ivanec Bistranski (Zaprešić)

Broj pošte

10290

Telefon

01/ 33 49 100

Telefax

01/ 33 49 107

Internet adresa

www.dbt.hr

Specifičnosti

Tvrtka D.B.T. osnovana je 1991. godine i od samog početka poslovanja profilirala se u veleprodaju okova za drvnu industriju. Tijekom godina poslovanja usvojili smo mnoge programe od najpoznatijih europskih proizvođača te se tako približili domaćem tržištu s nekoliko tisuća artikala koje danas imamo u stalnoj ponudi.

Budući da smo uvijek težili kvaliteti proizvoda i usluge, već smo 1995. godine organizirali isporuku prema našim kupcima u roku od 48 sati. Jedna smo od prvih tvrtki koje su usvojile takav način logistike te smo uspjeli svoju aktivnost proširiti na cjelokupno domaće tržište.

1998. godine registrirali smo sestrinsku tvrtku u Bosni i Hercegovini, Favorit-BH, sa sjedištem u Bihaću, koja uspješno posluje vec dugi niz godina. 2002. godine investiramo u naš novi objekt i opremamo ga s najsuvremenijim sustavom za automatsko komisioniranje robe, koje nam omogućava još kvalitetniji i brži način poslovanja. 2004. godine usvajamo certifikat ISO 9001-2000, koji nam potvrđuje kvalitetu organizacije.

S težnjom ka ostvarenju svoje misije (prisutnosti na svim tržištima u našoj regiji) 2005. godine osnovali smo i sestrinsku tvrtku D.B.T. - Slovenija sa sjedištem u Radlje ob Dravi, te na taj način proširili svoje tržište i na Europsku Uniju. 2006. godine osnovana je tvrtka D.B.T. OKOVI d.o.o. u Srbiji i Crnoj Gori, sa sjedištem u Beogradu.

Reference

HOPS centar Osijek
Razvojni centar Križevci
Paviljon – Botanički vrt
Stambena zgrada Alfastan – Veslačka ulica
Crkva
Poslovna zgrada Đuro Đaković
WMD Centar Maksimir – prizemlje i prvi kat stambene zgrade
WMD Kuniščak - prizemlje stambene zgrade
Osnovna škola Bistra
ERA – kontinuirana fasada
Hotel Double Tree by Hilton – zimski vrt

D.B.T d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: