KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

LEA - TRGOVINA d.o.o.

Opis djelatnosti

Veleprodaja i maloprodaja: žbuke i premazi, sredstva za hidro i termoizolaciju, građevinski profili, betonska galanterija, Ytong, vapno i cement, boje i lakovi, ljepila, brusni materijali, HTZ oprema, PE folije, ljepila za pločice, mase za fugiranje, keramički profili.

Također, LEA TRGOVINA može ponuditi: geodetske poslove, arhitektonske poslove, poslove gradnje, od iskopa i niskogradnje do krovopokrivanja. Uz kvalitetne materijale i jednako kvalitetne majstore i tehnološki nadzor za Vas ćemo odraditi sanaciju problematičnog objekta.

Za Vas ćemo odraditi: keramičarske radove, parketarske radove, elektroinstalacijske radove, soboslikarske radove. Sve majstorske radove odraditi će renomirane tvrtke i obrti sa višegodišnjim iskustvom i referencama.

Muči li Vas kako urediti kuću, vrt, stan, poslovni prostor ili lokal? Mi imamo rješenje. Prepustite našim dizajnerima da odrade posao za Vas. Vi samo izrazite želje, mi ćemo učiniti ostalo.

Sada kad smo uredili interijer, vrijeme je da uredimo okućnicu. Poigrajmo se kamenom, betonom ili drvetom, ovisno o situaciji. Zasadimo i pokoju biljku, ali koju? Za Vas ćemo riješiti sve!!!

Od idejnog rješenja do izvedbe (postava betonskih opločnika, postava kamena, postava decking podova, izrada kamenjara). Uređenje hortikulture u Vašem vrtu, po želji i održavanje.

Učiniti ćemo Vaš prostor jedinstvenim. Obratite nam se sa povjerenjem. Nećemo Vas iznevjeriti.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Slovenija

Adresa

Maršala Tita 42

Mjesto

Zaprešić

Broj pošte

10290

Telefon

01/ 33 10 481

Specifičnosti

Tvrtka LEA-TRGOVINA d.o.o. osnovana je 1992. g. s osnovnom djelatnošću veleprodaje i maloprodaje boja i lakova. Tijekom vremena širimo ponudu na građevinski materijal, alate, ljepila, izolacijske materijale, sanitarije, keramičke pločice, HTZ opremu, te niz drugih proizvoda.

Danas, s 10 zaposlenih djelatnika, uspješno s preko 3000 artikala opskrbljujemo 100-tinjak obrtnika i proizvodnih tvrtki, te 50-tak maloprodaja boja i lakova u Zagrebu i široj okolici. Iz svoje ponude izdvajamo proizvodni program SAMOBORKE - najvećeg domaćeg proizvođača žbuka, te HENKEL-a - najvećeg svjetskog proizvođača ljepila, s kojima imamo ugovore o distribuciji, te s navedenim proizvodima opskrbljujemo niz maloprodaja i izvođača radova u graditeljstvu.

Posjetite nas u našem prodajnom centru u Zaprešiću, M. Tita 42, gdje ćemo Vam sa zadovoljstvom pomoći u izboru materijala za Vaš dom.

LEA - TRGOVINA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: