KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

LIMARIJA SEBASTIJAN d.o.o.

Opis djelatnosti

Proizvodnja, veleprodaja i maloprodaja: građevinska limarija i galanterija, roštilji, kotlovine, kotlići i peke, razni ručni alati, boje i lakovi, sredstava za pranje i čišćenje, žičani proizvodi, vijčana roba, okovi, sistemi za navodnjavanje...

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Srbija

Adresa

Plješivička 6

Mjesto sjedišta

Bestovje (Sveta Nedelja)

Broj pošte

10437

Telefon

01/ 37 93 511
01/ 37 93 555

Poslovnice/prodajna mjesta

Prodajni centar Belišće

Pogledaj lokaciju na karti
31551 Belišće

Prodajni centar Brdovec

Pogledaj lokaciju na karti
10291 Brdovec (Zaprešić)

Prodajni centar Jastrebarsko

Pogledaj lokaciju na karti
10450 Jastrebarsko

Prodajni centar Krapina

Pogledaj lokaciju na karti
49000 Krapina

Prodajni centar Osijek

Pogledaj lokaciju na karti
31000 Osijek

Prodajni centar Pula

Pogledaj lokaciju na karti
52104 (Pula)

Prodajni centar Sesvete

Pogledaj lokaciju na karti
10360 Sesvete - Zagreb

Prodajni centar Varaždin

Pogledaj lokaciju na karti
42000 Varaždin

Prodajni centar Vinkovci

Pogledaj lokaciju na karti
32100 Vinkovci

Prodajni centar Viškovo (Rijeka)

Pogledaj lokaciju na karti
51216 Viškovo (Rijeka)

Prodajni centar Zagreb

Pogledaj lokaciju na karti
10040 Zagreb - Dubrava

Prodajni centar Đakovo

Pogledaj lokaciju na karti
31400 Đakovo

Prodajni centar Županja

Pogledaj lokaciju na karti
32270 Županja

Specifičnosti

Limarija Sebastijan iz Bestovja u općini Sveta Nedelja, najveća obrtnička radionica za proizvodnju građevinske limarije i galanterije u Hrvatskoj s 30-godišnjom tradicijom, u fazi je intenzivnog ulaganja i proširenja proizvodno-prodajnih kapaciteta. U zadnje tri godine Limarija Sebastijan je gotovo udvostručila broj zaposlenih. Sama proizvodi oko 1000 artikala građevinske limarije i galanterije.

Dopunom svog programa kupcima može ponuditi 25000 artikala. Stalno ulažemo u strojeve, opremu, novi radni i skladišni prostor te nabavljamo nova dostavna vozila za što bolje zadovoljavanje potreba naših kupaca, a i zbog sve veće potražnje za našim proizvodima koji su kvalitetom i cijenom vrlo prihvatljivi. Kupci traže našu robu jer nudimo vrlo atraktivan proizvodni program koji je prilagođen njihovim potrebama.

Što se tiče isporuke našeg proizvodnog programa u mogućnosti smo veliki dio proizvoda isporučiti odmah obzirom na veliku zalihu robe, a u slučaju posebnih narudžbi isporuka je u roku od 1 sata na više, što ovisi o složenosti narudžbe.

1. Građevinska limarija i galanterija s kompletnom ponudom građevinske limarije izrađene od bakrenog, cinkotitnog, aluminijskog, aluminijskog bojanog, pocinčanog i pocinčanog bojanog lima. Profiliranje limova u dužinama do 12 metara. Velika ponuda limova u pločama i rolama kao i prorezivanje istih.

2. Program profesionalnih limarskih strojeva i alata. Velika ponuda novih i rabljenih limarskih strojeva u dužinama od 2 do 12 metara kao i sav potreban alat, pribor i potrošni materijal.

3. Ljetni program u kojem nudimo uvjerljivo najveću ponudu artikala iz vlastitog proizvodnog programa s više od 100 vrsta roštilja, kotlovina, kotlića i peka kao i ražnjeva, rešetki za roštilje, ugljena i opreme za pripremu hrane na otvorenom.

4. Jesenski program opreme za svinjokolju obuhvaća asortiman proizvoda za kolinje kao što su kotlovi od 40 do 100 litara – emajlirani, brušeni i rostfrei, emajlirana ložišta za kotlove, mesoreznice, punilice za salame i kobasice, noževi i sjekači za meso, posuđe i krupno emajlirano suđe.

5. Program roba široke potrošnje. Otvaranjem naših prodajnih centara širom RH naš proizvodni program dopunili smo i s više od 25000 artikala robe široke potrošnje koje nabavljamo od domaćih proizvođača ili direktnim uvozom od stranih proizvođača među kojima nudimo široki izbor poljoprivredne galanterije, lopate, motike, grablje, kosilice, pribor za vinarstvo i kotlove za pečenje rakije, pribor za uređivanje i navodnjavanje vrtova, željeznarija, vijčana roba i zakovice, okovi, boje i lakovi, sredstva za čišćenje, hobby alata, posuđe, mali kućanski aparati i kuhinjske potrepštine.

Prodaja na sajmovima Samobor, Sesvete, Karlovac
Prodaja na sajmu automobila Jakuševac
Dostava na području RH

Reference

Neki od poznatijih naših kupaca su: BAUHAUS, IPERCOOP, PEVEC, METRO, MERCATOR, MERKUR, BAUMAX, ERA CENTAR i ostali.

LIMARIJA SEBASTIJAN d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: