TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

KEMENOVIĆ d.o.o.

Opis djelatnosti

Proizvodnja i prodaja: ekspandirani polistiren (stiropor, EPS) za sve namjene u graditeljstvu - toplinska i zvučna izolacija podova, zidova, fasada, ravnih krovova i potkrovlja, ploče za drenažu, stiropor za lagani beton, profili od stiropora - štukature, vijenci za fasade, kutnici, profili za pakiranje i oblaganje raznih proizvoda, oplate u betoniranju, ispune nosivih elemenata, izvođenje hidroizolacijskih radova.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Puškarićeva 104a - Sjedište, veleprodaja i maloprodaja

Mjesto sjedišta

Lučko (Zagreb)

Broj pošte

10250

Telefon

01/ 65 30 812
01/ 65 30 813

Telefax

01/ 65 30 814

Kontakt osoba

g. Igor Kemenović; 091/ 20 04 332

Internet adresa

www.kemenovic.hr

Specifičnosti

Tvrtka KEMENOVIĆ je počela sa prodajom novog tipa fasadnog stiropora pod nazivom KEMPOR EPS F STANDARD. Ovaj proizvod je nastao kao sljedbenik fasadnog tipa KEMPOR EPS F LT. Osim novog imena proizvod je dobio velika poboljšanja u toplinskim i mehaničkim karakteristikama koja su rezultat novih i boljih sirovina, tehnologije i dugogodišnjeg iskustva.

Najvažnija poboljšanja novog tipa stiropora KEMPOR EPS F STANDARD su odlična toplinska izolacija (deklarirana toplinska provodljivost od 0,039 W/mK), poboljšana vlačna čvrstoća (TR > 120 kPa) i čvrstoća na savijanje (BS>115 kPa). KEMPOR EPS F STANDARD će zadovoljiti bez problema sve zahtjeve kod izrade fasadnih sustava koje sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

KEMENOVIĆ d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: