DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA "POKAŽITE SNAGU UZ HOVAL"

HOVAL d.o.o.

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do 28.02.2019 ili do isteka zaliha!

Adresar +

YTONG POROBETON d.o.o.

Opis djelatnosti

Ytong porobeton d.o.o. član je internacionalnog koncerna Xella Baustoffe GmbH, Njemačka, sa sjedištem u Zagrebu. U portfoliu hrvatske tvrtke Ytong porobeton d.o.o. zastupljeni su brandovi Ytong i Multipor koji su diljem Hrvatske krajnjim kupcima dostupni u svim bolje opskrbljenim trgovinama građevinskim materijalom i DIY centrima.

Elementi Ytong sustava najbolji su izbor za energetski učinkovitu, niskoenergetsku i pasivnu gradnju objekata od temelja do krova: termoblokovi, zidni blokovi, protupotresni zidni blokovi, zidne ploče, ploče, "U" i "L" elementi, Ytong strop, tankoslojni mort, Ytong alati i pričvrsni pribor.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Kovinska 4a/IV

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10090

Telefon

0800 7000 (Besplatni info telefon)
01/ 34 36 800

Internet adresa

www.ytong.hr

www.gradnjakuce.com

www.renoviranje.hr

Društvene mreže

Informativna cijena

Servis kupaca za informacije o Ytong proizvodima i uslugama, mogućnostima nabave i načinu gradnje Ytong sustavom, dostupan je klijentima u uredovno vrijeme, od ponedjeljka do petka, od 08:00 do 16:00 sati.

Specifičnosti

Ytong je jedinstven građevinski materijal koji je iznimno toplinski izolativan, a ujedno lagan i nosiv. Preporuča se izgradnja vanjskih zidova debljine 40 cm, čime se štedi energija za grijanje ili hlađenje objekta i do 50% u odnosu na klasično građene kuće.

Ytong građevinski elementi idealni su za energetski učinkovito, ekonomično i brzo zidanje kompletne konstrukcije obiteljskih kuća. Uz korištenje suvremenih arhitektonskih projekata i kvalitetnu ugradnju Ytong elemenata, svaka kuća postaje ugodan dom!

Više na www.gradnjakuce.com

YTONG POROBETON d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: