VODIČ KROZ DOKUMENTACIJU ZA GRADNJU MONTAŽNE KUĆE

VODIČ KROZ DOKUMENTACIJU ZA GRADNJU MONTAŽNE KUĆE

DOMUSplus d.o.o.

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

PPS - GALEKOVIĆ

Opis djelatnosti

Prodaja, proizvodnja i izvoz: Podovi, parketi, gotovi parketi, fasadne obloge, klasični parketi, seljački pod, decking podovi, drveni briketi, proizvodi su iz širokog asortimana tvrtke Galeković PPS iz Mraclina. Prodaja parketa i postavljanja parketa dio su ponude ove tvrtke.

Primarno smo orijentirani domaćim vrstama drva: hrast (75%), bukva (11%) i jasen (9%), te u manjim količinama grab, trešnja, bagrem, javor, te razne egzotične vrste. Termičkom obradom drva oplemenjujemo vrste poput hrasta, bukve, jasena i graba koje obradom mijenjaju boju u tamnije tonove, postaju otpornije na štetočine i vlagu.

Naši parketi i podovi uključuju klasični parket DUX, klasični parket (širina 9 cm) DOMINUS, te seljački pod (masivni pod) REGIUS. Svi podovi mogu doći u termički obrađenoj verziji (THERMO), a za potrebe naših kupaca pokrenuli smo i proizvodnju gotovih masivnih lakiranih parketa.

Za naše kupce imamo i novitet na hrvatskom tržištu. Decking je proizvod od termički obrađenog drva koje možete aplicirati u Vašim vrtovima, na Vašim terasama i oko bazena. Otpornost koju termički obrađeno drvo posjeduje daje Vam priliku da primijenite drvo i na mjestima gdje to do sada nije bilo moguće.

Fasadne obloge su proizvod od termički obrađenog jasena koji može ukrasiti Vaš dom, kao nijedan drugi materijal. Elegancija, toplina i plemenitost drva, sada je moguća i na Vašim fasadama.

Vrhunski drveni briketi Galeković proizvode se od hrasta i bukve koji osiguravaju njihovu visoku kaloričnu vrijednost.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Crna Gora, Italija, Kosovo, Makedonija, Slovenija, Srbija, Švicarska

Adresa

Braće Radić 199a - Sjedište, tvornica i prodajni salon

Mjesto sjedišta

Mraclin (Velika Gorica)

Broj pošte

10410

Telefon

01/ 55 90 840
01/ 62 68 460

Telefax

01/ 62 68 260

Internet adresa

pps-galekovic.hr

Reference

Društvene mreže

Detaljni kontakti sjedišta

Radno vrijeme:
pon-pet: 8:00 - 16:00
sub: 8:00 - 14:00

Poslovnice/prodajna mjesta

Prodajna mjesta

Prodajni salon

Heinzlova 34
10000 Zagreb
Tel: 01/ 55 90 890
Fax: 01/ 46 12 036

Radno vrijeme:
pon-pet: 08:00 – 20:00
sub: 08:00 – 14:00

Specifičnosti

Današnje poduzeće vodeći je proizvođač masivnih podova i parketa u Hrvatskoj, te godišnje proizvede preko 750000m2 podova i parketa, i prerađuje preko 40000 m3 trupaca. Naših 200 zaposlenih djelatnika, utjelovljuju preko 52 godine iskustva u obradi drva, te zajedničkim zalaganjem održavamo tradiciju obrade najboljeg slavonskog hrastovog, bukovog i jasenovog drva. Kao potvrdu kvalitete naših proizvoda dobili smo FSC Chain-of-Custody certifikat. Proizvodi se u 2 tvornice smještene u Mraclinu kraj Velike Gorice i Majuru kraj Hrv. Kostajnice.

Drvna industrija Galeković PPS postupno se razvijala iz male radnje za izradu namještaja, stolarije i kućišta još davne 1956. te je svojim radom i znanjem izrasla u pogon koji danas zapošljava preko stotinu ljudi. Tvrtka je također pokrenula inicijativu pokretanja drvne strukove škole u Hrvatskoj Kostajnici kako bi se i u budućnosti očuvala tradicija drvne proizvodnje u tom kraju.

PPS - GALEKOVIĆ se nalazi u ovim kategorijama: