PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

Sve za dom

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

FRÜHWALD d.o.o.

Opis djelatnosti

Ime „Frühwald“ stoji kao sinonim kvalitete, inovacija i dizajna na području proizvodnje opločnika i ploča. Osim osvježavajuće palete boja, naše ploče i opločnici su od 2018. godine obogaćene novim površinama – od obrađenih, do fino pjeskarenih – svaka kontrolirane kvalitete. Svi naši proizvodi iz pogona u Dicmu, blizu Splita, kompletno su hidrofobizirani.

NAŠI PROIZVODI:
- Opločnici: mnoštvo različitih površina, boja i dimenzija
- Široki izbor Frühwald ploča
- Keramičke kompozitne ploče: nova tehnologija - sloj betona i kvalitetni keramički sloj
- Betonski elementi za zidove/ograde
- Vrtni rubnjaci
- Infrastruktura: sustav za odvodnju i cestovni rubnjaci

Polazimo od činjenice da kreiramo životne prostore naših kupaca. Na takav način stvaramo kvalitetno i ugodno okruženje s dizajnerskim rješenjima za svačiji ukus i zahtjev – kako za privatne tako i za javne površine. Svi koji žele atraktivnu i stilski dotjeranu okućnicu, s Frühwaldom će pronaći savršeno rješenje.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Prisoje 24

Mjesto sjedišta

Dicmo (Split)

Broj pošte

21232

Telefon

021/ 83 76 59

Internet adresa

fruehwald.hr

Društvene mreže

Specifičnosti

Frühwald je s radom započeo kao mala betonara prije 90 godina. Unatoč promjenama tijekom povijesti naše društvo je danas među vodećim međunarodnim poduzećima na području vanjskog uređenja. Danas Frühwald broji 120 zaposlenika u četiri vlastita pogona organizirana kroz pojedinačna društva u Mađarskoj, Hrvatskoj, Austriji i Rumunjskoj.

U većini država srednje i istočne Europe ćete naići na naše opločnike i ploče: u vrtovima, u okolišu privatnih i javnih institucija (dječjih vrtića, škola i sveučilišta), ali jednako tako i na javnim površinama – na javnim gradskim trgovima i pješačkim zonama.

FRÜHWALD d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: