KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

K.M.S. PVC I ALU STOLARIJA d.o.o.

Opis djelatnosti

Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, naši stručnjaci vam stoje na raspolaganju u svim fazama izvođenja radova, od planiranja i izrade stolarije do ugradnje i održavanja.

PVC STOLARIJA:
- Prozori i vrata
- Klizne stijene
- Rolete i grilje
- Sustavi profila

ALU SISTEMI:
Tvrtka K.M.S. izrađuje sve vrste prozora i vrata, kliznih, harmo i fiksnih stijena te grilja od visokokvalitetnih certificiranih aluminijskih profila renomiranih proizvođača, s prekinutim termičkim mostom ili bez njega. K.M.S. aluminijske fasade odlikuju se visokom čvrstoćom i funkcionalnošću i projektirane su na način da dijele pročelje zgrade na pravokutna polja veličine po Vašem izboru, od kojih se svako može posebno modificirati.

OSTALO U PONUDI:
Nudimo izradu atraktivnih i praktičnih zimskih vrtova koji će vam omogućiti da uživate u prekrasnom pogledu na prirodu koja vas okružuje u sigurnosti i toplini vlastita doma bez obzira na vremenske uvjete.

Za ekonomično i praktično rješenje zaštite od sunca i insekata na raspolaganju vam je širok izbor aluminijskih žaluzina i K.M.S. rolo komarnici, a ugrađujemo i elegantne vanjske i unutarnje klupčice od različitih materijala.

Dakako, uz sve naše proizvode imate mogućnost kombiniranja opreme i pribora: rukohvata, kvaka, sigurnosnih garnitura, odbojnika i sl. Po potrebi, pružamo vam i uslugu završne obrade špaleta poslije montaže.

Također, obavljamo popratne radove kao što su demontaža postojeće stolarije, ugradnja prozorskih klupica, zidarska obradu špaleta, čišćenje radilišta i sl. Naši stručnjaci će vas uputiti u pravilno rukovanje i održavanje stolarije te vam ostaju na raspolaganju u slučaju potrebe obavljanja servisne usluge.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Soblinečka 20

Mjesto sjedišta

Soblinec (Sesvete - Zagreb)

Broj pošte

10360

Telefon

01/ 20 63 501
01/ 20 63 791

Telefax

01/ 20 63 502

Internet adresa

www.kms-stolarija.hr

K.M.S. PVC I ALU STOLARIJA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: