UREĐUJETE POTKROVLJE? PRIJAVITE SE ZA BESPLATNO SAVJETOVANJE!

UREĐUJETE POTKROVLJE? PRIJAVITE SE ZA BESPLATNO SAVJETOVANJE!

Velux Hrvatska d.o.o.

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

HIDRIS INŽENJERING d.o.o.

  • INFO

Opis djelatnosti

Proizvodnje i izvođenja rashladnih postrojenja u industriji.

HLAĐENJE: Nudimo Vam proizvode vodećih proizvođača industrijske rashladne tehnike. Savjetujemo Vas od planiranja, do konačnog puštanja u rad postrojenja, prenoseći Vam kompletan know-how proizvođača.

KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA: Industrijska klimatizacija obuhvaća sustave koji stvaraju optimalne uvjete za odvijanje nekog proizvodnog ili tehnološkog procesa.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva, planiramo i razvijamo centralne rashladne uređaje i posebne rashladne uređaje prilagođene zahtjevima kupaca za različite namjene.

OVLAŽIVANJE: Odgovarajuća vlažnost vrlo je bitna u drvnoj i tekstilnoj industriji, hladnjačama, skladištima voća, gljivarstvu, vinskim podrumima, staklenicima, u tisku i pri lakiranju.

VRŠIMO UGRADNJU I MONTAŽU:
- rashladnih uređaja i opreme
- izolacionih panela, zakretnih i kliznih vrata
- automatike i regulacije
- elektroinstalacija
- pripreme vode za sustava ovlaživanja prostora

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Bogoslava Šuleka 29

Mjesto sjedišta

Karlovac

Broj pošte

47000

Telefon

047/ 414 165
098/ 92 48 926

Internet adresa

www.hidris-inzenjering.hr

Specifičnosti

Poduzeće Hidris d.o.o. osnovano je 1989. godine, a 1995. mijenja naziv u Hidris inženjering d.o.o. i profilira se na tržištu energetike posebno u smjeru proizvodnje i izvođenja rashladnih postrojenja u industriji.

Predanim radom na razvijanju proizvoda i tehnologije širili smo se na tržištu, te smo stekli brojne zadovoljne kupce i korisnike naših uređaja na području Hrvatske i susjednih država.

lijedeći sve veće zahtjeve tržišta i kupaca Hidris inženjering ulaže u izgradnju novog pogona, ali i na usavršavanju proizvoda za potrebe prehrambene industrije, a u posljednje vrijeme i procesne industrije.

Obrazovanje i iskustvo stečeno na izradi i održavanju mnogih postrojenja stavljamo našim kupcima na raspolaganje 24 sata dnevno.

HIDRIS INŽENJERING d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: