KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

F.I.C. Outlet

Adresar +

KÄRCHER d.o.o.

Opis djelatnosti

Prodaja strojeva, opreme i materijalnih dobara.

Kärcher se uvijek trudi oko optimalnog rješenja za svaku vrstu čišćenja. Učinkovite sustave razvijamo iz savršeno međusobno usklađenih uređaja za čišćenje, pribora i sredstava za čišćenje.

Prodajni program:
1. Home&garden: visokotlačni čistači, usisavači za prozore, čistači tvrdih podova, usisavači, multifunkcionalni usisavači, akumulatorske metle, parni čistači, parna stanica za glačanje, parni usisavači, strojevi za metenje, čistač terasa, mobilno čišćenje, crpke, sustavi navodnjavanja, vrtni uređaji, električni strugači leda, sredstva za čišćenje i njegu

2. Professional: visokotlačni čistači, park&city solutions, usisavači, industrijski usisavači, usisavači za prozore i površine, strojevi za ribanje i usisavanje, strojevi za metenje i usisavanje, čistači tepiha, parni čistači i usisavači, potrošni materijal, osobna higijena, kuhinja, zaštita na radu, pročišćivači zraka, spremnici za vodu, komunalna tehnika, čišćenje suhim ledom, recikliranje vode, čišćenje spremnika, čišćenje dijelova, pribor, sredstva za njegu i čišćenje..

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Samoborska cesta 169a

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10090

Telefon

01/ 40 94 331
01/ 40 94 332

Internet adresa

www.kaercher.com/hr/

KÄRCHER d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: