S MONTAŽNOM GRADNJOM SVE JE MOGUĆE!

S MONTAŽNOM GRADNJOM SVE JE MOGUĆE!

Domusplus moderna katnica na Jarunu

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

EINHELL CROATIA d.o.o.

Opis djelatnosti

Einhell Croatia d.o.o. razvija i prodaje najsuvremenije alate za "uradi sam" entuzijaste, vrtlare i kućne majstore. Naša široka paleta proizvoda pokriva brojne mogućnosti primjene u kući i vrtu, ali i garaži i radionici.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Pustodol Začretski 19/H

Mjesto sjedišta

Sveti Križ Začretje (Zabok)

Broj pošte

49223

Internet adresa

www.einhell.hr

Društvene mreže

Specifičnosti

Einhell Croatia d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 1996. godine kao generalni uvoznik i ovlašteni servisni centar električnih ručnih alata, stacionarnih strojeva i kompletnog vrtnog asortimana robne marke Einhell za područje Republike Hrvatske.

Kvalitetnim radom kroz više od 20 godina stvorili smo odlične odnose s našim maloprodajnim partnerima tako da se Einhell proizvodi mogu pronaći na velikom broju prodajnih mjesta i naravno na vodećim internet trgovinama u Hrvatskoj i Sloveniji.

Veliku brigu vodimo o našim kupcima i Einhell proizvodima nakon kupnje tako što osiguravamo kvalitetni servisni centar i dugotrajnu dostupnost rezervnih dijelova. Osim pouzdane kvalitete, sveobuhvatne usluge i izvrsnog odnosa cijene i kvalitete, marka Einhell znači i slobodu, jednostavnost, sigurnost i zabavu u provedbi vaših projekata.

EINHELL CROATIA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: