MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

DOMUSplus d.o.o.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

KLIMA KONCEPT d.o.o.

  • INFO

Opis djelatnosti

Klima koncept d.o.o. je specijalizirana tvrtka za klimatizaciju s više od 18 godina iskustva u prodaji, montaži i servisu klima uređaja i opreme. Na području cijele Hrvatske vršimo ovlaštenu prodaju, montažu klima uređaja i opreme renomiranih svjetskih proizvođača te besplatnu dostavu na kućnu adresu kupca.

Osim prodaje navedenih klima uređaja i opreme, rekuperatora zraka i zračnih zavjesa vršimo i usluge izlaska na teren, pregleda konkretnih objekata, izradu ponuda i izvođenje radova s isporukom kompletne instalacijske i klimatizacijske opreme.

Kao kvalitetan tim s bogatim znanjem i dugogodišnjem iskustvom svojim asortimanom možemo zadovoljiti potrebe kako privatnih tako i poslovnih objekata, te Vam na području cijele Hrvatske možemo garantirati vrhunsku uslugu montaže i servisa individualnim i profesionalnim pristupom i na obostrano zadovoljstvo.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Ruđera Boškovića 13

Mjesto sjedišta

Split

Broj pošte

21000

Internet adresa

www.klimakoncept.hr

Društvene mreže

Specifičnosti

Tvrtku Klima koncept d.o.o. je 2016. godine osnovao gospodin Jozo Kekez a proizašla je iz obrta M&J elektronik koji se u početku bavio prodajom i servisom TV, audio i video opreme, a djelovao je od 1995. do 2016.godine. 2000. godine djelatnost smo proširili na ovlaštenu prodaju, montažu i servis klima uređaja te otvorili prodajno-izložbeni salon u Splitu.

Predanim radom i ulaganjem u znanje postali smo vodeća tvrtka za klimatizaciju u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Uslijedilo je pokretanje specijaliziranog Web Shopa za klimatizaciju i proširenje poslovanja na cijelu Hrvatsku.

KLIMA KONCEPT d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: