KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

KABAO FUTURA d.o.o.

Opis djelatnosti

KABAO FUTURA d.o.o. obiteljska je tvrtka specijalizirana za projektiranje, izgradnju, reparaciju, montažu i održavanje bazena. Tvrtka je nastala na višegodišnjem iskustvu u prodaji bazenske tehnike i sudjelovanju na raznim projektima. Naš je moto pružiti klijentu najbolje rješenje u skladu s njegovim financijskim mogućnostima, potrebama te željama.

U mogućnosti smo ponuditi hobi bazene, dječje bazene, bazene na napuhavanje, montažne bazene te bazene od stiropor blokova, ali i ispuniti očekivanja investitora kod projektiranja i izgradnje bazena na javnim i privatnim objektima.

Pri ugradnji bazenske tehnike korisitimo isključivo opremu renomiranog proizviđača ASTRAL. U hobi programu nudimo također visokokvalitetnu robu marke INTEX.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Lipički put 3

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

099/ 33 92 400

Kontakt osoba

gđa. Nataša Blažević

Internet adresa

www.kabaofutura.hr

Društvene mreže

Poslovnice/prodajna mjesta

Ured i skladište

Rudeška cesta 50
10000 Zagreb

Specifičnosti

Naša suradnja s klijentima temelji se na individualnom pristupu. Nakon završetka radova i puštanja bazena u pogon, klijentima smo i dalje na raspolaganju za sve upite i podršku pri korištenju i održavanju bazenske vode i sustava.

Sustavna edukacija i suradnja s iskusnim i stručnim tvrtkama partnerima rezultirala je uspješnim projektima koji su kao odlična referenca osigurali mnogobrojne zadovoljne klijente.

KABAO FUTURA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: