VODIČ KROZ DOKUMENTACIJU ZA GRADNJU MONTAŽNE KUĆE

VODIČ KROZ DOKUMENTACIJU ZA GRADNJU MONTAŽNE KUĆE

DOMUSplus d.o.o.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

KM Roginek j.d.o.o.

Opis djelatnosti

Naša tvrtka bavi se proizvodnjom i prodajom umjetnog dekorativnog kamena. U ponudi imamo širok asortiman proizvoda i velik izbor dekorativnog kamena, svih boja i oblika. Pri izvođenju radova koristimo samo visokokvalitetne materijale i alate.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Slovenija

Adresa

Jales Breznički 15

Mjesto sjedišta

Bisag

Broj pošte

42225

Telefon

091/ 60 09 436

Specifičnosti

Proizvodi koje nudimo izrađeni su od kvalitetne betonske smjese u koju se prilikom mješanja dodaju okisidne boje za postizanje željenog efekta. To omogućava našim proizvodima kvalitetu i dugotrajnost te se boja ne mijenja tokom godina. Može se postavljati na gotovo sve čvrste površine kao što su zidovi (vanjski i unutarnji), kamini, ograde, osb ploče, knauf i sl. uz prethodnu pripremu površine. Kamen je potrebno četkati prije postavljanja za bolje prianjanje. Lijepi se flexibilnim ljepilom.

Kamen je otporan na vlagu, sol i zimske uvjete te nije zapaljiv, ali ne smije biti izložen direktnom plamenu. Kamen se vrlo lako održava, pere se običnom četkom ili mlazom vode. Moguće ga je premazati još zaštitnim bezbojnim silikonskim premazom u mat ili akril varijanti. Težina 1m2 dekorativnog kamena je od 30-40 kg .

KM Roginek j.d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: