KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

TITAN d.o.o.

Opis djelatnosti

Titan d.o.o. se bavi prodajom i održavanjem servisne opreme i alata, kako na području karlovačke županije tako i na širem području.

Uz 20-tak modela motornih pila u ponudi su još trimeri dvotaktni s "Dolmar" motorom i četverotaktni s "FUJI-ROBIN" motorima, zatim samohodne kosilice koje pokreću "BRIGS-STRATON" motori, škare za živicu, pumpe za vodu i dr..

PSC „Titan“ poslovanje širi i na ponude najpoznatijih svjetskih marki profesionalnih alata i pribora kao što su: METABO, BOSCH, FLEX, FESTOOL, FEIN, REMS, HEYTEC, MASTER, STARMIX, FIAC, RUPES, STOMER, DECA, TELWIN, SAER, PRAMAC, BGS, BFT i dr.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Bogoslava Šuleka 19

Mjesto sjedišta

Karlovac

Broj pošte

47000

Telefon

099/ 42 48 464

Kontakt osoba

g. Sanjin Kosić

Internet adresa

www.titan.com.hr

Društvene mreže

Specifičnosti

Titan d.o.o. prvenstveno djeluje kao jedini ovlašteni Makita prodajno-servisni centari pribora u Karlovačkoj županiji.

Tvrtka je osnovana 2006.g. u Karlovcu. Jedini osnivač i direktor je Sanjin Kosić po zanimanju elektrotehničar koji nakon višegodišnjeg rada na poslovima voditelja veleprodaje i maloprodaje profesionalnih alata i računalne opreme osniva svoje trgovačko društvo.trgovina

U 2007.g. PSC „Titan" uz dodatno proširenje baznog Makita programa koji je prepoznatljiv kao električni i baterijski alat gdje ima i najširu primjenu i odgovore na upit svakog profesionalca, ponudu nadopunjujemo proizvodima benzinskog programa koji je manje poznat na našem tržištu, ali zato s jakim prodajnim argumentima jer svi „Makita“ benzinski uređaji sadrže motore renomiranog njemačkog proizvođača „Dolmar“ koji je davne 1927.g. izumio prvu motornu lančanu pilu.

Ulaganjem u edukaciju kupaca i korisnika PSC "Titan" teži osvojiti vodeću poziciju u prodaji i održavanju servisne opreme i alata, kako na području karlovačke županije tako i na širem području, te stoga konstantno organizira edukacijske seminare, praktičnu obuku i susrete s krajnjim korisnicima.

TITAN d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: