MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

DOMUSplus d.o.o.

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

F.I.C. Outlet

Adresar +

BRANE - MONT OBRT ZA UGRADNJU STOLARIJE

Opis djelatnosti

BRANE - MONT - obrt za ugradnju stolarije i završne radove u građevinarstvu. Primarna djelatnost obrta je ugradnja stolarije, a prema potrebi vršimo i završne radove u kojima finalni proizvod – stolarija, u potpunosti ostvaruje svoju namjenu.

Moderna i kompjuterski opremljena tvornica TROHA DIL proizvodi proizvode i vrata iz profila SALAMANDER, izrađenog od visokomjednog, tvrdog PVC-a i kao takve ih posredstvom našeg obrta plasira na tržište.

BRANE-MONT kao obrt za ugradnju stolarije, preuzima gotov proizvod, te ga nastoji montirati prema dogovoru na opće zadovoljstvo svih strana, a nadasve kupca koji nam je ukazao željeno povjerenje.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Nakide 8

Mjesto sjedišta

Kaštel Kambelovac

Broj pošte

21214

Telefon

098/ 76 03 90

Kontakt osoba

g. Branko Sučić-Brane

Internet adresa

www.brane-mont.com

Specifičnosti

Obrt sa sjedištem u Kaštel Kambelovcu, Starčevićeva 1, osnovan je u svibnju 2008. godine. Vlasnik obrta je dugi niz godina bio direktno uključen u sam proces proizvodnje prozora i vrata, te je na taj način stekao potrebno iskustvo u obavljanju ovog posla.

Kad su se ostvarili svi potrebni preduvjeti za samostalno obavljanje datih poslova, stvorila se idealna prilika za poslovnu suradnju sa TROHA DIL-om, vodećom tvrtkom u proizvodnji PVC prozora i vrata u Hrvatskoj.

Preuzimajući načela i poslovnu politiku TROHA DIL-a, na obostrano zadovoljstvo i za daljnji poslovni uspjeh, sklopili smo franšizni ugovor s gore spomenutom tvrtkom, te smo na taj način odredili raditi isključivo s proizvodima dotične tvrtke.

Radi se o trostrukoj ulozi – TROHA DIL, tvrtka iz Bjelovara, nudi BRANE-MONT-u visokokvalitetan proizvod, a sve osluškujući želje i potrebe kupaca. TROHA DIL nam jamči kvalitetom, brzinom izrade proizvoda, rokovima isporuke, te cijenom koja je povoljnija od cijene istog proizvoda drugih konkurentskih tvrtki.

BRANE - MONT OBRT ZA UGRADNJU STOLARIJE se nalazi u ovim kategorijama: