INOVATIVNI KLIZNI SUSTAV ZA POTPUNU ISKORISTIVOST PROSTORA

INOVATIVNI KLIZNI SUSTAV ZA POTPUNU ISKORISTIVOST PROSTORA

Otpornost na vanjske uvjete

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do 30.04.2019. ili do isteka zaliha!

Adresar +

KROVOMONT-MRVICA d.o.o.

  • INFO

Opis djelatnosti

KROVOMONT-MRVICA D.O.O. je profesionalna građevinska tvrtka za izvedbu građevinskih radova s ciljem da zadovolji klijenta vrhunskom kvalitetom po optimalnoj cijeni. U više od trideset godina neprekidnog rada koje su iza nas ističemo se prepoznatljivošću i kvalitetom te uspješno obavljenim poslovima što dokazuje svakodnevno zadovoljstvo naših klijenata. Nebrojeno puta svojim investitorima dokazali smo ustrajnu kvalitetu naše tvrtke koju svojim uspješnim radom svakodnevno nastojimo i zadržati. Bavimo se izvođenjem kvalitetnih krovopokrivačkih radova. Radove izvodimo najviše na području Zagrebačke županije, po potrebi i u ostalim djelovima Hrvatske.

Specijalizirani smo za:
- tesarske radove (izrada krovnih konstrukcija, nadstrešnica, sjenica, pergola)

- krovopokrivačke radove (certificirani smo za sve vrste pokrova: kosi krovovi - crijep, lim, šindra, enternit, ravni krovovi - hidroizolacije ravnih krovova svih proizvođača)

- limarske radove (pokrivanje limenim pločama u obliku crijepa, trapeznim limom, ravnim falcanim limom, sendvič panelima, izrada i montaža svih vrsta građevinske limarije iz raznih matrijala- pocinčana, pocinčano obojena, bakrena, aluminijska...)

- ugradnju krovnih prozora (nalazimo ste na listi ovlaštenih majstora za ugradnju VELUX krovnih prozora i sve ostale krovne prozore)

- izvodimo i ostale građevinske radove (fasaderski radovi, zidanje, betonske, armirano betonske, zvučne i toplinske izolacije, suha gradnja (gips ploče, knauf, lamperija), razne instalacije i druge obrtničke radove)

Županije djelovanja

01 - Zagrebačka i Grad Zagreb; 047 - Karlovačka; 049 - Krapinsko-zagorska;

Adresa

Voćarska 25, Kraj Gornji

Mjesto sjedišta

Marija Gorica (Zaprešić)

Broj pošte

10299

Kontakt osoba

g. Mario Pušić, 098/ 18 87 696
g. Mladen Pušić, 091/ 25 17 630

Specifičnosti

Za izvođenje navedenih radova posjedujemo sav potreban alat i opremu: konzolne dizalice, kosi lift do 30 m visine, građevinsku skelu, prijevozna sredstva, razne ručne alate i potrebnu sigurnosnu opremu.

Odgovornost i visoka kvaliteta su temelji dugogodišnjeg opstanka i konkurentnosti na tržištu.

Svaki novi naručitelj je priča za sebe koji za svoj novac ima pravo očekivati uslugu koja će proizvesti onakav rezultat za koji nas je i angažirao.

Naša tvrtka KROVOMONT-MRVICA d.o.o. jamči vrhunsku kvalitetu izvedbe svih radova. Visoko profesionalan i korektan pristup poslu i naručitelju, te poštivanje svih preuzetih obveza. Neovisno o obimu krovnih, potkrovnih ili sveobuhvatnosti bilo krovopokrivačkih ili drugih radova važno nam je ispoštivati dogovorene. Svakom investitoru želimo pružiti sigurnost da se na nas i naš rad može osloniti, a po završetku izvedbe da može biti siguran da je sve vrhunski odrađeno. Kako nam je cilj da kroz zajedništvo izvedene projekte učinimo što kvalitetnijim, naši radovi se uvijek odvijaju u dobroj atmosferi i raspoloženju što nam omogućava učinkovitost i savršenu koordinaciju.

Tvrtka KROVOMONT-MRVICA d.o.o. je dugogodišnji član hrvatske udruge krovopokrivača HUK.

KROVOMONT-MRVICA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: