PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

Sve za dom

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

REHAU d.o.o.

Opis djelatnosti

Od svog osnivanja, tvrtka REHAU nastoji kroz vlastite recepture plastičnih masa ovladati novim područjima primjene. Osnovno polazište: uobičajene materijale zamijeniti učinkovitijim polimernim materijalima i kreativnim sistemskim rješenjima kupcima ponuditi dodatnu korist.

Nudimo:
- Prozorske sustave
- Cijevi za pitku vodu (inovativni materijali povezani u učinkovite sustave)
- Podno grijanje
- Planiranje terase i vrta (RELAZZO kolekcija i REHAU rombus profili)
- Sustavi prozračivanja
- Grijanje i hlađenje (obnovljivi izvori energije)
- Kućne instalacije
- Servisne usluge
- Inovativna rješenja za apsorpciju zvuka
- Dizajnerski spojevi koji objedinjuju pojedine proizvode
- Materijali za obradu površina (RAUVISIO)
- Inovativna sistemska rješenja (EXPRESS COLLECTION) - unutarnje prostorno rješenje
- Individualna rješenja za uzgoj i zaštitu biljaka i higijenski tretman mlijeka
- Proizvodnja postrojenja, strojeva i alata
- Automotivi & Mobility
- Industrija kućnih uređaja i industrijsko hlađenje
- Prehrambena industrija i industrija pića
- Sanitarna tehnika

Stručnosti i inovativnosti učinili su REHAU vodećim ponuđačem sistemskih rješenja na bazi polimera i servisnih usluga za područja Graditeljstvo, Automotivi i Industrija.

Najviša razina profesionalnosti od razvoja materijala pa do izvedbe, kao i strast za neograničenim potencijalima u primjeni polimernih materijala preduvjet su da kao vodeća premijska marka budemo uspješni u cijelom svijetu.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Samoborska cesta 294

Mjesto sjedišta

Zagreb - Susedgrad

Broj pošte

10090

Telefon

01/ 34 44 754

Internet adresa

www.rehau.com

Društvene mreže

Specifičnosti

1956. godine osnovana je u Austriji prva inozemna tvrtka-kćer REHAU-grupe. 1961. godine započela je izgradnja proizvodnog pogona u mjestu Neulengbach, u donjoj Austriji, koja se od završetka pa do danas stalno proširuje.

Zahvaljujući visokoj razvojnoj učinkovitosti i decentraliziranoj organizaciji prodaje i servisnih usluga, međunarodna Grupacija svrstala se na tržištu u red TOP ponuđača.

Pri energetski učinkovitoj gradnji, korištenju obnovljivih izvora energije i upravljanju vodama, kao i u području „Mobility & Future Living“ tvrtka REHAU pruža trajni doprinos ekološkim i ekonomskim izazovima budućnosti.

Kao međunarodna tvrtka i poslodavac svjestan svoje odgovornosti, REHAU se angažira i izvan okvira svoje poslovne djelatnosti. Diljem svijeta se zalažemo na različitim društvenim područjima za ekološke, ekonomske, društvene i kulturne teme. Pri tome nam je cilj preuzeti dugoročnu društvenu odgovornost umjesto jednokratnih udjela bez trajnog učinka.

Svojom iznimnom inovativnošću i visokom pouzdanošću tvrtka REHAU osigurala si je dugoročnu prednost u odnosu na konkurenciju. Jedinstveni Know-how specifičan za naša tri poslovna područja Gradnja, Automotivi i Industrija se pritom sustavno preklapaju.

Kako bi globalno ojačali svoju poziciju dosljedno razvijamo područja proizvoda, savjetovanja i usluga. Dugoročne korporativne smjernice tvrtku REHAU čine neovisnim i pouzdanim partnerom za kupce širom svijeta.

REHAU d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: