KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

UPI2M BOOKS

Opis djelatnosti

UPI2M BOOKS je knjižarska, nakladnička i distribucijska tvrtka iz Zagreba posvećena arhitekturi, graditeljstvu, dizajnu i umjetnosti.

Knjižara je namijenjena arhitektima, građevinarima, dizajnerima, umjetnicima i fotografima, ali i svima koje zanimaju navedena područja.

Naša ponuda uključuje više od 6000 domaćih i stranih knjiških naslova, časopisa i softwarea koje možete pogledati na našim prodajnim mjestima, ali i u sklopu našeg webshopa.

Županije djelovanja

01 - Zagrebačka i Grad Zagreb;

Adresa

Medulićeva 20, Zagreb

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 49 21 389

Telefax

01/ 49 21 390

Internet adresa

www.upi2mbooks.hr

Specifičnosti

UPI2M BOOKS je distributer izdanja Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, Urbanističkog instituta Hrvatske, Instituta građevinarstva Hrvatske, Instituta za povijest umjetnosti,te brojnih drugih izdanja. Naša razvijena prodajna mreža osigurava kvalitetnu zastupljenost ovih izdanja, ali i svih budućih, u hrvatskim knjižarama, ali i kod naših inozemnih partnera.

Veliki izbor knjiga i časopisa uključuje domaće i strane naslove nakladnika iz cijelog svijeta. Ugodno okruženje i mnoštvo naslova učinit će vašu potragu za traženim naslovima jednostavnijom i zanimljivijom.

Pogledajte dizajnerske inovacije, povijest arhitekture, trendove u graditeljstvu, majstore fotografije ili pak umjetnička djela u svjetskim monografijama.

UPI2M BOOKS se nalazi u ovim kategorijama: