KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

ALIPLAST SP.Z.O.O.

Opis djelatnosti

Aliplast je jedan od vodećih europskih proizvođača i distributera visoko kvalitetnih aluminijskih sistema za prozore, vrata, klizne elemente, zid zavjese (ostakljene fasade) i krovne konstrukcije.

Osnovana je CORIALIS GROUP (CORe Innovative ALuminium Integrated Solutions) zbog distribucije i prodaje. ALIPLAST je dio Corialis grupe koja je vodeći proizvođač aluminijskih sustava s više od 2.000 zaposlenika. Sjedište Corialis-a nalazi se u Lokerenu u Belgiji. Osim proizvodnog pogona i sjedišta u Belgiji, Corialis ima nekoliko pogona diljem svijeta.

Kako bi izašli u susret potrebama kupaca za dodatnom obradom profila, kako površinskom tako i mehaničkoj, u ponudi nudimo širok spektar mogućnosti: od osnovnih do naprednih i jedinstvenih rješenja. Usluge koje nudimo, a tiču se obrade profile su sljedeće: sječenje, bušenje i glodanje.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Češka, Crna Gora, Letonija, Litva, Mađarska, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Srbija

Adresa

ul. Waclawa Moritza 3

Mjesto sjedišta

Lublin, Poljska

Broj pošte

20276

Telefon

091/ 64 64 104

Kontakt osoba

g. Mladen Žganec

Internet adresa

www.aliplast.com

Društvene mreže

Specifičnosti

ALIPLAST Poljska je osnovan 2002. i član je međunarodno priznate ALIPLAST GROUP koja je osnovana 1984. s sjedištem u Lokerenu u Belgiji.

ALIPLAST kupcima nudi proizvode koje karakterziraju visoka kvaliteta pri izvođenju, pozdanost, ateste i cerfitikate koji to potvrđuju. Organizacije koje su izvele ispitivanje i izdale odgovarajuće potvrde kvalitete su Građevinski institut u Varšavi, Pavus a.s. (Češka), TSUS (Slovačka).

Investicije ALIPLAST- a su rezultat vrlo dinamičnog razvoja poljskog i europskog tržišta. Kanali distribucije se još uvijek šire: osim Češke, Slovačke, Mađarske, Letonije i Litve, novi ogranci su napravljeni u Rumunjskoj, BiH i Skandinavskim zemljama.

ALIPLAST SP.Z.O.O. se nalazi u ovim kategorijama: