NOVA GENERACIJA UREĐAJA ZA DECENTRALIZIRANU VENTILACIJU

NOVA GENERACIJA UREĐAJA ZA DECENTRALIZIRANU VENTILACIJU

HOVAL d.o.o.

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do 31.03.2019. ili do isteka zaliha

Adresar +

VMK KOLEKTOR d.o.o.

Opis djelatnosti

Ovlašteni prodavači i serviseri za proizvode: Aprimatic, Becker Antriebe, Beninca, Dierre, Ditec Entrematic, Elero, GFA Elektromaten, Gunnebo Wego, Guenther Tore, Normstahl Entrematic, Tousek, Pilomat i Rolling Center.

VMK Kolektor osnovan je 2001. godine i u potpunom je privatnom vlasništvu. Iste te godine započinjemo nuditi usluge prodaje, ugradnje i održavanja automatskih sustava – pogona za vrata, prozore, tende i rolete, staklena automatska vrata, cestovne rampe i druge prepreke, dvorišna, garažna i industrijska vrata, identifikacijske sustave za kontrolu pristupa te prodaju profila i pribora za izradu vrata. Sustavi integriraju mehaničke, elektrotehničke, elektroničke i informatičke elemente kako bi zadovoljili današnje tehnološke zahtjeve i standarde te su svi proizvođači ISO certificirani i u skladu sa EU normama.

Od 2001. godine do danas izvršili smo instalacije ili sudjelovali kao dobavljači na projektima na više od 400 lokacija poslovnih i privatnih subjekata diljem Hrvatske te veliki broj još i danas održavamo i unaprijeđujemo prema željama korisnika. Mnogi od naših kupaca su državne ustanove, zdravstvene, prosvjetne, osiguravajuće kuće, veliki proizvođači i multinacionalne kompanije, srednji i mali poslovni subjekti te naravno mnogobrojne fizičke osobe koje su se odlučile za nas.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Zlatarska 7

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

098/ 22 93 13

Kontakt osoba

Mato Vincek

Internet adresa

www.vmk-kolektor.hr

Poslovnice/prodajna mjesta

Poslovnica

Karlovačka cesta 32H
10020 Donji Čehi (Zagreb)
Tel: 098/ 22 93 13
Tel: 099/ 47 44 60
Fax: n/n
Kontakt osoba: Mato Vincek

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka: 07:30h – 15:30h

Specifičnosti

U našem uredskom prostoru na Karlovačkoj 32H nudimo Vam savjetovanje i pomoć pri izradi projekata uz podršku naših iskusnih prodavača, montera i servisera. Ukoliko postoji potreba također možemo izaći i na lokaciju te izvršiti izvide i dati savjete i upute za nove projekte ili adaptaciju postojećih. Na istoj lokaciji će te naći i naš servis te skladište za izdavanje robe.

Svake godine obavljamo doškolovanje instalatera i servisera na tvorničkim tečajevima kako bi postigli maksimalnu učinkovitost u održavanju sustava, ali i dijagnostici i otklanjanju neizbježnih kvarova. Također pokušavamo držati na stanju što više originalnih zamjenskih dijelova kako bi dodatno skratili rokove popravaka i omogućili nesmetano funkcioniranje sustava no također vršimo urgentnu dostavu zamjenskih dijelova po narudžbi.

VMK KOLEKTOR d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: