AKCIJE, POPUSTI I POVOLJNE KUPNJE!

Potražite aktualne akcijske ponude i prođite jeftinije

Crijep za 44,00 kn/m2 sa 50 godina garancije

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

VRHUNSKE KERAMIČKE PLOČICE PO TRAJNO DOBRIM CIJENAMA

Novo radno vrijeme od 8.00 do 20.00 sati

Adresar +

KAESER KOMPRESSOREN d.o.o.

Opis djelatnosti

Kompresori - proizvodnja, prodaja, održavanje: Vijčani kompresori; Klipni kompresori; Stomatološki kompresori; Postrojenje za pripremu zraka (sušenje, filtracija, sustavi za punjenje zračne mreže, spremnici za zrak, tehnologija obrade kondenzata, uređaji za obradu kondenzata); Upravljački sklopovi; Vijčani vakumski uređaji (primjeri primjene su usisavanje prašine, pakiranje, nadzorni instrumenti, punjenje boca i tuba, sušenje, rasplinjavanje i pročišćavanje); Rotacijska puhala (primjena: gospodarenje vodom, upuhivanje zraka, pneumatski transport, mobilne aplikacije); Mobilni vijčani kompresori (proizvodnja komprimiranog zraka na gradilištu ili u postrojenjima kao što su drobilice asfalta, pneumatske bušače garniture i strojevi za pjeskarenje); Pneumatski alati - Pribor; SIGMA PET AIR

Projektiranje i izvođenje sustava komprimiranog zraka.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH

Adresa

Rimski put 11d

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 24 05 551
01/ 24 05 552

Telefax

01/ 24 05 566

Kontakt osoba

g. Ljubo Vranković

Internet adresa

www.kaeser.hr

KAESER informativna literatura

Poslovnice/prodajna mjesta

Poslovnica Biograd

Jurja Klovića 1
23210 Biograd na moru
Kontakt osoba: g. Tomislav Katić; 099/ 31 02 471

Poslovnica Matulji

Cesta Dušana Mavra 13B
51211 Mihotići (Kastav)
Tel: 051/ 70 90 25
Fax: 051/ 71 20 11
Kontakt osoba: g. Dubravko Kordić

Specifičnosti

Tvrtka Kaeser Kompressoren danas je s više od 3000 radnika jedan od svjetski vodećih proizvođača kompresora i ponuditelja sustava komprimiranog zraka. S 36 kćerinskih društava i s više od 22 ugovornih partnera Kaeser je prisutan u svim značajnim industrijskim državama svijeta.

S podružnicama i poslovnicama u više od 60 zemalja, KAESER pruža korisnicima komprimiranog zraka diljem svijeta usluge i stručnost bez premca.

Iskusni stručnjaci i inženjeri su spremni dati sveobuhvatne savjete i ponuditi rješenja za sve aspekte u tehnici komprimiranog zraka. Međunarodna globalna računalna mreža grupe KAESER pruža pristup znanju dobavljača sustava svim svojim korisnicima diljem svijeta .

I druga globalna mreža, naša dobro organizirana organizacija usluga osigurava maksimalnu dostupnost svih KAESER-ovih proizvoda u cijelom svijetu.

KAESER KOMPRESSOREN d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: