PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

Sve za dom

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

STILKER STORE d.o.o.

Opis djelatnosti

STILKER STORE tvrtka je koja svoju budućnost gradi na izvrsnoj ponudi keramičkih pločica, kupaonske opreme, kupaonskog namještaja i sanitarija.

Klijentima nudimo usluge dizajna kupaonice i/ili stambene površine, 3D vizualizaciju te prema potrebi pratimo izvođenje samih radova. U našoj ponudi pomno probranih kolekcija pločica pronaći ćete pločice za sve namjene – podne i zidne pločice, za unutarnju i vanjsku upotrebu, fasadne pločice te izbor bazenskih pločica.

STILKER nudi veliki izbor odabranih talijanskih i španjolskih podnih i zidnih pločica za oblaganje interijera i eksterijera, kupaonsku opremu i namještaj, sanitarije i ostale dodatke za kupaonicu. Naša ponuda zadovoljiti će potrebe za realizacijom vaših projekata.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Ilica 429

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 34 36 480

Internet adresa

www.stilker.hr

Društvene mreže

Detaljni kontakti sjedišta

Radno vrijeme:
PON-PET od 08:00 – 20:00
SUB od 08:00 – 14:00

Specifičnosti

Ono što STILKER STORE izdvaja jeste izvrsna kvaliteta proizvoda te njihov vrhunski dizajn. Asortiman pločica pomno je probran kako bi zadovoljili i zahtjevnije kupce. Pratimo posljednje trendove, obilazimo svjetske sajmove te svojim klijentima osiguravamo najbolje od onog što naši dobavljači nude. Kupaonski namještaj i sanitarije iz ponude modernog su dizajna i garantirane kvalitete.

Za sve naše kupce i partnere, osigurali smo jedinstveno iskustvo ugodne kupovine i suradnje kroz:

- Izbor vrhunskih brandova i kvalitetnu uslugu
- Savjetovanje i pomoć pri odabiru
- Dostupnost asortimana, konkurentne cijene i uvjete plaćanja
- Prigodne popuste i dio asortimana po akcijskoj cijeni
- Dostava robe i montaža, prema dogovoru
- Osiguran veliki parking

Članovi STILKER tima posjeduju dugogodišnje iskustvo u keramičkoj industriji. Poznaju sve procese, od proizvodnje do instalacije te su time i vrlo stručni partneri u odabiru keramike za vaše projekte. Prodajno osoblje kontinuirano se educira o novim trendovima, ponudi i karakteristikama proizvoda, njihov partnerski pristup pomoći će pri odabiru najboljeg za vašu kuću ili stan. Nudimo blisku suradnju i gradimo kvalitetan partnerski odnos sa svim sadašnjim i budućim suradnicima. Arhitekti i dizajneri interijera i eksterijera, obratite nam se s povjerenjem za savjetovanje i odabir u skladu s vašim idejama i projektima.

Također, ukoliko imate vlastiti prodajni centar i zainteresirani ste za veleprodajnu kupnju, slobodno nas kontaktirajte za posebnu ponudu i uvjete.

STILKER STORE d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: