KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

SAINT - GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI HRVATSKA d.o.o.

Opis djelatnosti

Saint-Gobain dizajnira, proizvodi i distribuira građevinske materijale visoke učinkovitosti pružajući inovativna rješenja za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša.

Saint-Gobain razvija, proizvodi i prodaje građevinske materijale za kuće budućnosti, razvija nove inovativne koncepcije radi stvaranja udobnijih, ekološki prihvatljivijih stambenih prostora.

S proizvodnim lokacijama u svim dijelovima svijeta, te praktično svim klimatskim zonama, SEKCIJA IZOLACIJSKIH MATERIJALA marke Isover najveći je svjetski ponuđač izolacijskih materijala.

Weber, svjetski lider u PROIZVODNJI INDUSTRIJSKIH ŽBUKA nudi kompletnu paletu rješenja razvijenih korištenjem naprednih tehnologija za najviše tehničke zahtjeve.

RJEŠENJA ZA FASADE
Uljepšati, poboljšati, zaštititi, izolirati ili popraviti novu ili staru fasadu sa uporabom namjenskih fasadnih materijala, boja te struktura sa istovremenim poštivanjima njihovog okoliša, arhitekturnih oblika i povijesne vrijednosti.

RJEŠENJA ZA POSTAVLJANJE PLOČICA
Ljepila za sve vrste pločica na sve vrste podloga, zaštita za vlažna područja i zvučna izolacija. Svi proizvodi imaju jednostavnu uporabu i predstavljaju sigurnu odluku.

Saint-Gobain RIGIPS pruža svojim kupcima rješenja koja odgovaraju lokalnim potrebama tržišta, a podupirana su iskustvom i tehnologijom. Naš najnoviji korak u tom smjeru zove se Planiranje i gradnja Kompakt.

Brošura u kojoj ćete na jednom mjestu naći pregled velikog broja naših rješenja i to na način da ćete optimalno rješenje tražiti prema zadanim, traženim svojstvima konstrukcije, npr. prema zvučnoj zaštiti Rw ili prema vatrootpornosti.

Proizvodi koje Rigips nudi: gips kartonske ploče, specijalne ploče - protupožarni sustavi, stropne i akustične ploče, ispunjači spojeva, Rigips alat i pribor za pričvršćivanje (vijci i tiple), stropni pribor, Kabelbox i revizije (Rigips - zaštita od požara: zaštita kablovskih kanala Rigips sustavom), dovratnici i elementi za klizna vrata, građevinski gips, ručne žbuke i mase za izravnavanje.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH

Adresa

Industrijska cesta 18/1, 10 360 Sesvete

Mjesto sjedišta

Sesvete - Zagreb

Broj pošte

10360

Telefon

01/ 30 10 202 - Isover i Weber, 01/ 44 00 667 - Rigips

Telefax

01/ 30 96 725

Internet adresa

www.hr.weber

www.isover.hr

www.rigips.hr

Društvene mreže

Specifičnosti

Saint-Gobain je već sada jedno od vodećih svjetskih poduzeća u oblikovanju i uređenju životnog i radnog prostora ljudi, te prostora u kojemu oni provode svoje slobodno vrijeme. Poduzeća grupacije Saint-Gobain izborila su tu vodeću tržišnu poziciju zahvaljujući maksimalnoj kvaliteti proizvoda i usluga, te dosljednoj orijentaciji na kupca. Zdravlje, sigurnost na radu i zaštita okoliša, temeljni su preduvjeti za uspješnost poduzeća i daljnji rast.

Osnivanje koncerna seže u daleku 1665. godinu. Od te godine do danas ime Saint-Gobain predstavlja priču o uspjehu bez premca. Naše djelatnike u Kanadi, SAD-u, Brazilu, Argentini, Južnoafričkoj Republici, Indiji, u Perzijskom zaljevu, Australiji, Japanu, Kini, Koreji te u svim europskim zemljama povezuje zauzetost za bolju toplinsku i zvučnu zaštitu, te zaštitu okoliša.

SAINT - GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI HRVATSKA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: