GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

GRATIS VELUX VANJSKA TENDA!

Akcija do 15.12.2019.

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

GRIV d.o.o.

Opis djelatnosti

Građevinska firma „GRIV d.o.o.“ nudi strankama kompletnu uslugu izvođenja svih vrsta radova, projektiranje i nadzor u visokogradnji i niskogradnji. U proteklih par godina stekli smo iskustvo u konstrukcijskim radovima na mnogobrojnim objektima i izvodili kompletne radove na privatnim kućama i urbanim vilama (sistem ključ u ruke).

GRADNJA OBJEKATA
Izvođenje svih građevinsko – obrtničkih radova, vode i kanalizacije, elektro i strojarske instalacije na obiteljskim kućama, hotelima, restoranima, industrijskim i poslovnim objektima, benzinskim crpkama, sakralnim objektima, objektima prosvjete i kulture (škole, vrtići, domovi…).

REKONSTRUKCIJA
Obnavljanje i uređenje stambenih objekata, objekata pod kulturnom zaštitom, svih poslovnih, sportskih, društvenih i industrijskih objekata koji pripadaju ovoj vrsti djelatnosti.

STANOGRADNJA
Izgradnja stambenih i stambeno – poslovnih objekata za poznate Investitore kao i u vlastitoj režiji te prodaja istih fizičkim, pravnim osobama i tvrtkama.

NISKOGRADNJA
Obuhvaća izgradnju vodovoda, kanalizacije, plinovoda, javnih površina, cesta i puteva, sportskih igrališta, kao i svih radova niskogradnje vezanih za III skupinu građenja.

Zemljani radovi, zidanje objekata, kuća, zgrada, pregrada, zidanje sa svim vrstama materijala, zidanje opekom, kamenom, armiranim betonom svim vrstama materijala, krovopokrivački radovi (gradnja krova, nadstrešnice i dr.).

Radimo i završne građevinske radove kao što su postavljanje i montaža fasade, postavljanje glazure, gradnja zidova, pregradnih zidova, spuštanje stropova, postavljanje prozora, vrata, keramike, kamena, i ostale građevinske stolarije, priprema zidova za instalacije, žbukanje, i soboslikarske radove. Naše usluge uključuju i postavljanje parketa, postavljanje laminata, postavljanje pločica, postavljnje pvc podova i ostale podopolagačke radove.

PROJEKTIRANJE
Izrada rješenja i projekata proizvodnih, industrijskih, poslovnih, stambenih, obiteljskih objekata.
– koncepcija i osnovna rješenja
– izrada idejnih projekata za ishođenje lokacijske dozvole i rješenja o uvjetima građenja
– glavni projekt za ishođenje potvrde
– izvedbeni projekti svih grupa radova
– izrada troškovnika svih grupa radova
– planiranje troškova gradnje
– snimanje postojećih stanja

NADZOR
Nadzor tijekom izvođenja radova:
– građevinsko-obrtničkih
– vodovoda i kanalizacije
– elektroinstalacija
– uređenja okoliša i montaže tehnološke opreme

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Ulica lipa 30, 44 000 Sisak

Mjesto sjedišta

Sisak

Broj pošte

44000

Telefon

095/ 15 93 001

Kontakt osoba

g. Ivica Pastorčić

Internet adresa

griv.hr

Specifičnosti

Prati nas stručno osoblje i kompletna mehanizacija potrebna za kvalitetno izvođenje radova, a poslovnu filozofiju temeljimo na kvalitetnom i savjesnom izvođenju svih radova.

GRIV d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: