PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

Sve za dom

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

FILUS d.o.o.

Opis djelatnosti

Prodajni program obuhvaća masivne gotove parkete – lakirane i neobrađene, dvoslojne gotove parkete, troslojne gotove parkete, višeslojne gotove parkete, drvene obloge za vanjske površine, drvene obloge za vanjske i unutrašnje zidove, gotovi lakirani pluto, kao i sve vrste letvica, profila, podloga, lakova za parkete, ljepila za parkete i drugih materijala koji su potrebni za montažu podnih obloga. U ponudi se nalaze i karniše, podni aluminijski profili, stiroporne stropne obloge i lajsne.

U trgovini FILUS pomoći ćemo Vam da odaberete odgovarajuću podnu oblogu (laminat) i ostale pomoćne materijale. Ne pružamo usluge postavljanja parketa, no ponudit ćemo Vam korisne savjete u pogledu montaže i održavanja.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Jurja Haulika 3, 43000 Bjelovar

Mjesto sjedišta

Plavnice Stare (Bjelovar)

Broj pošte

43000

Telefon

043/ 41 02 18

Poslovnice/prodajna mjesta

Poslovnica

Pogledaj lokaciju na karti
10431 Sveta Nedelja

Specifičnosti

Trgovački obrt Filus je osnovan u Bjelovaru 2009.g i kao nova trgovina na našem malom i zasićenom tržištu bavi se prodajom i montažom parketa te laminata - podnih obloga od drveta i drugih materijala.

Uz pomoć naših dobavljača iz Europe, Amerike i Azije brinemo da su proizvodi kvalitetni, ekološki odgovarajući i tehnološki napredni, a ponuda bogata.

FILUS d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: