KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

KOVAN d.o.o.

Opis djelatnosti

Glavne aktivnosti proizvodne djelatnosti su proizvodnja različitih strojnih dijelova, tokarenje, glodanje, varenje, unutrašnje i vanjsko ozubljenje, rezanje na tračnim pilama, induktivno kalenje, spaljivanje slomljenih bušilica ili vijaka u različitim kućištima, izvršenje kontrole proizvoda s ultrazvukom i uređajem za mjerenje površinske obrade i čvrstoću proizvoda i na kraju remont kliznih elemenata na radnim strojevima.

Trgovina se posebno bavi s marketingom materijala crne metalurgije (otkivci, valjani obruči, čelik, cijevi…). U tom segmentu se razlikujemo od ostalih dobavljača jer nudimo posebne kvalitete i nestandardne dimenzije traženog materijala. Uz to, bavimo se i s marketingom strojeva i uređaja svjetskih proizvođača za potrebe industrije metala.

Nudimo vam ponudu cijelog proizvodnog procesa: od reza materijala i strojeva za obradu do uređaja za manipulaciju i markiranje.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Austrija, Njemačka

Adresa

Trdnjava 1

Mjesto sjedišta

Velike Lašče, Slovenija

Broj pošte

1315

Telefon

+386 1 893 04 30

Telefax

+386 1 895 21 66

Kontakt osoba

Danel Naglič; +386 4 041 50 41

Internet adresa

www.kovan.si

Društvene mreže

Informativna cijena

Nakon upita

Specifičnosti

Poduzeće Kovan d.o.o. osnovano je 2008. godine, ali njegov prethodnik Andrej Črnkovič s.p. je započeo svoju djelatnost u 2002. godini. Naša ekipa je sastavljena od mladih, uspješnih i najbitnije vrlo ambicioznih pojedinaca. To je rezultat našeg promicanja obrazovanja i prijenosa novog znanja na zaposlenike. Iz godine u godinu pokušamo osnovati veću specijalizaciju i naravno ostvariti veće ciljeve. Sve to radimo uz razvoj novih proizvoda, poboljšanja tehnologije, prilagođavajući se okolini. U našem poduzeću se bavimo s proizvodnjom i trgovinu.

KOVAN d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: