PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

Sve za dom

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

ENOA NAMJEŠTAJ

Opis djelatnosti

Prodaja namještaja i opremanje stambenih interijera.

Salon nudi široku ponudu namještaja, kreveta, madraca, sjedećih garnitura, stolova i ormara. Našim kupcima nudimo niske cijene i kvalitetnu uslugu u pogledu mnogobrojnih rješenja za kompletno uređenje uz prepoznatljiv moderan dizajn.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Slavonska avenija 17

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 64 65 580

Specifičnosti

Salon namještaja Enoa nalazi se u sklopu Profi Baucentra na adresi Slavonska avenija 17-Zagreb. Novootvoreni salon nudi široku ponudu namještaja, kreveta, madraca, sjedećih garnitura, stolova i ormara.

Prateći trendove koje nameće tržište u mogućnosti smo ponuditi kvalitetu i dizajn koji će zadovoljiti sve ukuse. Kvaliteta i sigurnost proizvoda su temelj na kojem se gradi dugoročan odnos s kupcima. Zadovoljstvo kupca je naš dugoročni cilj ali i najbolja reklama. Našim kupcima nudimo niske cijene i kvalitetnu uslugu u pogledu mnogobrojnih rješenja za kompletno uređenje uz prepoznatljiv moderan dizajn.
Dizajn naših proizvoda se zasniva na funkcionalnim oblicima koji kombiniraju estetiku i praktičnost. Kroz naš asortiman pokušavamo zadovoljiti različite ukuse nudeći moderne ali i klasične linije namještaja.

ENOA NAMJEŠTAJ se nalazi u ovim kategorijama: