MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

DOMUSplus d.o.o.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

INOXVRBOVŠEK d.o.o.

Opis djelatnosti

PONUDA OBUHVAĆA SLJEDEĆE GRUPE PROIZVODA:

- Oprema stambenih i industrijskih objekta.
- Sjenila
- Brisoleji (B-140, B-220, B-290, B-400,...)
- Pergole
- Vodonepropusne Brisole Hard-Top pergole
- Ventilirane fasade

Županije djelovanja

01 - Zagrebačka i Grad Zagreb; 021 - Splitsko-dalmatinska; 022 - Šibensko-kninska; 023 - Zadarska; 051 - Primorsko-goranska; 052 - Istarska; 053 - Ličko-senjska;

Druge države

Austrija, Slovenija

Adresa

Spodnja Rečica 81a

Mjesto sjedišta

Laško, Slovenija

Broj pošte

3270

Telefon

+386 37 34 50 00

Specifičnosti

Inoxvrbovšek d.o.o. bavi se razvojem, proizvodnjom, promidžbom, prodajom i montažom suvremenih i inovativnih rješenja na području opremanja stambenih i industrijskih objekata. Prije nekoliko godina izveli smo cjevovode od inoksa u punionici Costela, tvornici Lek, pivovari Laško, te obloge od inoksa i stakla na velikim whirpool bazenima u Termani Laško itd.

Posljednjih nekoliko godina u prvom redu razvijamo sjenila i pergole vlastite robne marke Brisolé jer vjerujemo da pametnim iskorištavanjem sunčeve energije korisnicima možemo ponuditi ugodnije i povoljnije stambene uvjete, a istovremeno izbjegavamo zagađenje planeta. Godine 2012. kao prvi u Europi razvili smo sjenilo odnosno vodonepropusnu pergolu Brisolé Hard-Top, zaštitili je patentom i osvojili srebrno priznanje RGZC (Regionalne gospodarske komore Celje), a to da se na tržištu već pojavljuju „pratitelji“ iz zapadne Europe samo potvrđuje da smo imali pravu ideju u pravo vrijeme.

Razvoj je usmjeren na suvremene proizvode „zelenog životnog stila“, kojima nije potrebno održavanje, a osiguravaju velike uštede energije, ekološki su prihvatljivi, proizvedeni od nekorozivnih materijala i mogu se potpuno reciklirati.

Naš je cilj osigurati izvrsne proizvode i zadovoljstvo naručitelja te u prvom redu otkrivati što će vam biti potrebno sutra kako bismo to mogli razviti i pripremiti za vas već danas.

Mi ne pratimo, već stvaramo trendove!

Reference

Na popisu stranaka nalaze se imena poput punionica Costela, tvornica Lek, pivovara Laško, Termana Laško, Postojnska jama, bolnice, škole, privatni objekti...

INOXVRBOVŠEK d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: