KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

HOVAL d.o.o.

Opis djelatnosti

Strast prema tehnologiji i više od 70 godina iskustva dovelo je Hoval na zavidnu poziciju jednog od vodećih dobavljača specijaliziranih tehnoloških rješenja za grijanje, ventilaciju i povrat topline, koji svoju snagu crpi iz srca Alpa. Tražite li sustavno rješenje za proizvodne hale, škole, bolnice, mreže daljinskog grijanja ili možda stambene zgrade – Hoval nudi švicarsku kvalitetu koja je pogodna za svaki tip građevine i objekta.

Uštedite čak 20 do 25% energije godišnje ugradnjom energetski učinkovitih proizvoda i sustava koji koriste obnovljive izvore energije te tako značajno smanjuju otisak CO2. U suradnji s klijentom tražimo najbolje moguće rješenje te nudimo potporu i savjetovanje na svakom koraku. Naša usluga uključuje distribuciju opreme te servisnu i tehničku podršku projektantima, instalaterima, serviserima i investitorima.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Austrija, Bugarska, Češka, Danska, Francuska, Italija, Kina, Njemačka, Poljska, Rumunjska, Singapur, Slovačka, Švicarska, Velika Britanija

Adresa

Puškarićeva 11/E

Mjesto sjedišta

Lučko (Zagreb)

Broj pošte

10250

Telefon

01/ 46 66 376

Telefax

01/ 46 68 982

Internet adresa

www.hoval.hr

Ponude

Društvene mreže

Informativna cijena

Za informativne ponude pošaljite nam upit preko linka za ponude.

Specifičnosti

Ugledan, raznolik i izvanredan – to je Hoval. Obiteljski odgovorna tvrtka koja je orijentirana na ponudu sofisticiranih i inovativnih rješenja i u kojoj rade entuzijastični stručnjaci vođeni tehnologijom. Uz naša sustavna rješenja i sveobuhvatnu uslugu štedite novac i ograničene resurse, istovremeno čuvajući okoliš - za dobrobit nas i budućih generacija!

Reference

Hoval rješenja možete pronaći u najpoznatijim svjetskim znamenitostima, poput Windsor dvorca, Apostolske palače u Vatikanu i Burj Khalifa nebodera u Dubaiju. Na našim prostorima, trgovački centri Bauhaus, Baumax i Westgate, Coca-Cola Hrvatska, hoteli Aurora i Vespera, Hrvatski šumarski institut Jastrebarsko te specijalna bolnica Naftalan samo su neki od primjera koji su se već uvjerili u kvalitetu Hoval sustavnih rješenja. Sada to možete i Vi!

HOVAL d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: