KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

Upute korak po korak!

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

DOMUS SESVETE d.o.o.

Opis djelatnosti

Ovlašteni smo distributer i serviser strojeva za zbrinjavanje otpada, renomiranoga njemačkog proizvođača KAMPWERTH UMWELTTECHNIK (PRESTO) za područje Republike Hrvatske.

Iz široke palete uređaja izdvajamo:
- mobilne press kontejnere,
- stacionarne potisne preše,
- stacionarne pužne preše,
- sabirne stanice za otpad,
- pužne sabijače
- horizontalne balirke,
- uređaje za podizanje i istovar,
- postaje za premještanje otpada
- PET perforatore i ostale proizvode vrhunske kvalitete za zbrinjavanje i sanaciju otpada.

Uz distribuciju uređaja za zbrinjavanje otpada pružamo i uslugu servisiranja istih te nabavu rezervnih dijelova. Prilikom odabira uređaja za zbrinjavanje otpada nudimo savjetovanje sa našim stručnjacima. Od ostalih djelatnosti, poduzeće se bavi pružanjem usluga održavanja zelenih površina, uvozom i distribucijom PE vrećica te uslugom održavanja trgovačkih centara putem regionalnih servisera.

U prodajnom asortimanu nalazi se radna odjeća i obuća (cipele, hlače, rukavice), pribor za zaštitu na radu, ručni alat (Union, Ridgid, Wiha, Max, Proxxon), električni alat (Bosch, Makita, Metabo), svrdla (Ruko, Diager), fuge, premazi, ljepila, silikoni, sol za posipavanje ceste (mogućnost dostave), vijčana roba, itd. Iz uvoznog programa izdvajamo uređaje za prešanje otpada, kante i kontejnere za otpad, alate za rezanje i obradu keramičkih pločica, plastične košare i kolica za kupovinu, blagajničke pultove te gastro opremu. Na polju uslužnih djelatnosti bavimo se servisom i održavanjem uređaja za prešanje otpada, gastro opreme, blagajničkih pultova, portomata te kolica i košara za kupovinu. Također obavljamo i poslove tekućeg održavanja objekata.

U ponudi kompletan materijal za izradu fasade, geotekstil, vlakna za beton, građevinska folija, čavli, nosač stupa za grede, građevinska žabica, poklopci za šahte, stiropor, ljepila, mreže itd.

Zastupništvo i servis: Presto (uređaji za prešanje otpada – prodaja i ovlašteni servis), Ubert (gastro oprema – prodaja i ovlašteni servis), Strautmann-umwelttechnik (uređaji za prešanje otpada – prodaja i ovlašteni servis), Shopping basket (plastične košare – prodaja i servis), Itab blagajne (blagajnički pultovi – prodaja i ovlašteni servis), Weber kante za zbrinjavanje otpada, Sigma (alati za rezanje i brušenje keramike – prodaja), Plastik Gogić (kante i kontejneri za otpad – prodaja i servis), Siegel (portomati i kolica za kupce – ovlašteni servis).

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Zagrebačka 123

Mjesto sjedišta

Sesvete - Zagreb

Broj pošte

10360

Telefon

01/ 20 58 511

Telefax

01/ 20 10 905

Internet adresa

www.domus-sesvete.hr

Društvene mreže

Detaljni kontakti sjedišta

Trgovina:
Tel: 01/20 58 511
Fax: 01/20 10 905
E-mail: prodaja@domus-sesvete.hr

Prodaja:
Vedran Šimanović
Tel: 091/ 22 44-287
Fax: 01/ 20 10-905
E-mail: vedran@domus-sesvete.hr

Računovodstvo:
Tel: 01/ 20 58 511
Fax: 01/20 10 905
E-mail: marina@domus-sesvete.hr

Direktor:
Tel: 091/ 28 86 211
Fax: 01/ 20 10 905
E-mail: dominik@domus-sesvete.hr

Specifičnosti

- Tradicija duga 50 godina: 50 godišnje iskustvo firme Kampwerth Umwelttechnik kao i veliki broj zadovoljnih korisnika u zemljama EU garancija je kvalitete i pouzdanosti u svim segmentima rada sa našim uređajima.
- Veliki asortiman proizvoda: široka paleta proizvoda osigurava pravilan odabir uređaja u raznim granama industrije i drugim djelatnostima.
- Odličan omjer cijene i performansi: ciljano investiranje u strojeve za sabijanja bitno smanjuje troškove zbrinjavanja, a odličan omjer cijene i performansi još je jedan argument za nabavu naših uređaja.
- Sigurnost pri radu: prilikom proizvodnje uređaja posebna pažnja se pridaje visokim sigurnosnim standardima i sigurnosti pri radu tako da proizvodi posjeduju GS certifikat.
- Certifikat ISO 9001: od 28. svibnja 2014 smo također dobili certifikat za prodaju i servis strojeva za zbrinjavanje otpada te održavanje trgovačkih centara.

Reference

Kao referencu ističemo uspješnu poslovnu suradnju sa trgovačkim lancem KAUFLAND HRVATSKA k.d.

DOMUS SESVETE d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: